Pasteller

Pasteller

Er du vild med at male, tegne og være kreativ? Og er du på udkig efter vidunderlige pasteller, som gør det muligt for dig at slippe kreativiteten løs? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af pasteller og pastelblyanter fra anerkendte producenter såsom Rembrandt, Van Gogh og Derwent.

Udvalget byder på en bred vifte af forskellige pakker med en lang række farver. Uanset om du er på udkig efter 15, 45 eller måske 90 fine pasteller, er du godt dækket ind med vores sortiment. Gå på opdagelse og find lige netop den pakke, der matcher dine behov og ønsker. Er du nystartet, finder du desuden også et startersæt.

Filtrer
pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Vær kreativ med pasteller

At male med pasteller er populært, og det er helt forståeligt. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe flot og farverig kunst – uanset om du er nystartet eller en erfaren kunstner. Ved simple teknikker kan du opnå et helt unikt stykke kunst. For svage farver skal du blot bruge et let tryk, og ønsker du at fremhæve og intensivere farven, kan du gøre dette ved et mere fast tryk på pastellen. Det giver en flot lag-på-lag effekt, hvor kun fantasien sætter grænser – blot ved brug af simple teknikker.

Når du skal male med pasteller, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores pastelpapir. Papiret fungerer som et professionelt lærred, der netop er tiltænkt maling med pasteller. Her finder du både blokke med forskellige teksturer, farver og multitekniske blokke, som kan bruges til både våd- og tørmaling. Når det handler om pastelmaling, er strukturerede sider en ideel løsning, da strukturen hjælper med at binde malingen til papiret.

Stort udvalg af pasteller fra Derwent, Van Gogh og Rembrandt

Vores store udvalg af pasteller kommer fra de anerkendte producenter Derwent, Van Gogh og Rembrandt. Fælles for alle er, at de har en høj lysægthed og en fremragende blødhed, som gør det nemt at lade pastellen strejfe hen over papiret og tegne flot kunst. Du finder både prisvenlige pasteller, hvis du blot skal afprøve teknikken, og kvalitetspasteller, hvis du er en erfaren kunstner, som elsker at male med pastelmaling.

Vi tør godt garantere, at du finder noget, der falder i din smag hos os. Vi arbejder nemlig på at danne de kunstneriske rammer for kreative sjæle – uanset om du er nybegynder, professionel eller noget midt imellem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål omkring vores pasteller eller andre produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Malericentralen gør vi nemlig altid lidt ekstra for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os.

Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål på mail og telefon. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.