Vejrhaner

Vejrhaner

Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af smukke detaljerede vejrhaner i kobber og sort støbejern. Vores vejrhaner fås i en række forskellige designs, og deres høje kvalitet gør således, at der er garanti for en lang levetid. Alle vejrhanerne er håndstøbt i jern, og de er således skabt ved hjælp af traditionelle støbningsmetoder. Dette betyder, at detaljerne kan variere en smule, hvilket kun er med til at give vejrhanerne endnu mere charme.

Mangler du en gave til brylluppet eller de nye boligejere, så se nærmere på vores udvalg af vejrhaner her på siden. Alle vejrhanerne leveres inkl. beslag/holder og er lette at installere. De leveres med instruktioner og monteringssæt, så du lynhurtigt kan få opsat din nye vejrhane.

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg den rette vejrhane til dit hjem

Funktionen i vejrhanen er, at den viser, hvilken vej vinden blæser. Navnet kommer sig af, at jernpladen i gamle dage var udformet som en hane, hvilket den også ofte stadig er i dag, men der findes nu ligeledes en række andre motiver at vælge imellem. Hos os kan du eksempelvis også finde en vejrhane hest, ko, engel, jæger m.v. Du har således i dag mulighed for at købe dig en mere personlig vejrhane, som passer til dig og dine interesser.

Hvorvidt du ønsker en vejrhane i støbejern eller kobber, en stor eller lille vejrhane m.v., afhænger af dine præferencer, og hvad der passer til huset. Har du et lille fint hus, anbefaler vi eksempelvis, at du også vælger en lille vejrhane, så den ikke kommer til at se for voldsom ud. Ejer du modsat et stort hus, anbefaler vi, at du vælger en af de større vejrhaner, da den ellers vil kunne komme til at se for lille ud til huset. Vores mindste vejrhane måler 29 cm, imens den største vejrhane måler 93 cm. 

Øvrig udsmykning til hus og have

Vejrhanerne tilfører en varig og stilfuld detalje til ethvert hjem, men ønsker du også andre former for udsmykninger, kan du ligeledes få dette her hos os. Find blandt andet forskellige solure, eller skab rammerne for en dejlig terrasse med nogle lækre havemøbler og hyggelige lanterner. Hos Malericentralen har vi simpelthen et så bredt sortiment af ting og sager til hus og have, og derfor anbefaler vi dig blot at gå på opdagelse i udvalget, så du kan finde lige netop det, du står og mangler.

Har du nogle spørgsmål til vores mange produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, på tlf. 97 16 13 59 eller via mail til [email protected].