Er du træt af kedelige, firkantede billederammer, og leder du efter noget anderledes at pryde din væg med? Så skal du ikke lede længere. Hos Malericentralen forhandler vi ovale billederammer med og uden udskæringer og ornamenter i mange forskellige størrelser. Rammerne fås desuden i forskellige farver som hvid, sort, guld og sølv. Er du mere til det naturlige trælook, kan du også vælge en ramme i enten mahogni eller valnød. Tag et kig i vores udvalg herunder og find den, der passer til dit hjem.

1-12 of 19
OVAL TRÆRAMME 10 GULD
Starter ved: 325,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 10 MAHOGNY
Starter ved: 325,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 10 RÅHVID /RÅHVID
Starter ved: 325,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 10 SORT M/GULD
Starter ved: 264,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 10 SØLV
Starter ved: 325,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 10 WALNØD OVAL TRÆRAMME
OVAL TRÆRAMME 10 WALNØD U/GULD
Starter ved: 1.200,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 17 WALNØD
Starter ved: 420,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 20 GULD
Starter ved: 550,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 20 SØLV
Starter ved: 420,00 DKK
OVAL TRÆRAMME 80 GULD
Starter ved: 198,00 DKK
OVAL TRÆRAMME GULD - OR 60
Starter ved: 555,00 DKK
1-12 of 19

Indret hjemmet med elegante ovale trærammer fra en svunden tid

Ovale billederammer er ikke noget, man ofte ser i moderne hjem. Oftest forbinder vi den ovale billederamme med noget gammeldags, men samtidig også med noget elegant eller romantisk – og det gør vi med god grund. Rammerne blev i sin tid oftest brugt til portrætter af kvinder og silhuetter, da den runde form er med til at skabe et mildere udtryk end den klassiske firkantede ramme. Ovale rammer er derfor stadig den dag i dag et oplagt valg, hvis du gerne vil opnå et blødere udtryk i dit hjem.

Ovale rammer er stadig specielt gode til portrætbilleder, da det giver en flot indramning og fremhæver billedets motiv endnu mere, men de kan også sagtens bruges til andet end portrætter.  Skal du i gang med at lave en billedvæg, kan du med fordel have et par ovale rammer i blandt de firkantede for at skabe et anderledes og kontrastfuldt udtryk.

Hos Malericentralen er vores ovale rammer også med fod, så du kan vælge om de skal hænge direkte på væggen eller stå på en hylde. Vores rammer kommer med refleksfrit glas og kan også fås i store størrelser, der passer til billeder med målene 50x70 cm.

Vi har alt inden for billederammer

Er du på udkig efter en svæveramme, som passer til det maleri, dit barn måske har foræret dig, eller en specialramme, hvor du kan have flere billeder i én ramme, skulle du tage at udforske vores store sortiment. Hos Malericentralen sælger vi billederammer til ethvert formål, så du kan finde din favorit, der passer bedst ind i dit hjem.  

Vi sælger også skinner og beslag, så du ikke skal lave huller i væggen for hvert maleri, men blot monteres på skinnen i stedet for. Denne løsning er ideel til hoteller, restauranter, institutioner m.m., der holder af at udskifte malerier ofte. Skal billedet afmonteres, bruger man det medfølgende værktøj, der på samme tid fungerer som tyverisikring, så enhver ikke bare kan snuppe billedet med hjem.

Mangler du råd eller har du spørgsmål, hjælper vi dig hos Malericentralen

Hos Malericentralen ved vi, at der kan opstå spørgsmål undervejs i købsprocessen, eller at man kan have brug for grundig vejledning, inden man foretager sit køb. Derfor har vi altid et hold af dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på tlf. 97 16 13 59, skrive til vores mail info@malericentrale.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.