Bagbeklædning til Rammer

Bagbeklædning Til Rammer

Mangler du en ny bagbeklædning til din ramme? Vil du erstatte den eksisterende bagbeklædning med en, der har en støtte? Uanset hvad, så finder du her et flot udvalg af bagbeklædning til rammer! I vores sortiment finder du også bagbeklædning til rammer med justerbar støttefod, så du kan fremstille dit billede præcis, som du ønsker det.

Hos Malericentralen har du også mulighed for at få fremstillet en speciallavet bagbeklædning til din ramme. Bagbeklædningen laves efter din ønskede størrelse, og den er selvfølgelig med ophæng, så du nemt og sikkert kan få din ramme op på væggen.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Køb bagbeklædning til rammer i specialstørrelse

Hvis du har lavet og fremstillet din helt egen ramme, kan det være svært at finde den rigtige bagbeklædning. Hos Malericentralen har vi gjort det legende nemt at få fremstillet en bagbeklædning til rammer i specialstørrelse – du skal blot oplyse dine ønskede dimensioner i højde og bredde. Bagbeklædningen fremstilles i MDF på 3 mm, og der tilføjes selvfølgelig ophæng.

Du behøver dog ikke at have fremstillet din egen ramme for at bestille en bagbeklædning hos os. Det hænder, at bagbeklædninger kan bøje eller gå i stykker, selvom rammen stadig er intakt. Det ses eksempelvis hos gamle rammer. Du kan derfor med fordel give dine intakte rammer nyt liv ved at bestille en bagbeklædning til rammer hos Malericentralen!

Find alt i rammer hos Malericentralen

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring i kunst og kunstartikler. Vi er også eksperter i malerier og indramning, og vi tilbyder derfor et kæmpestort udvalg af rammer og tilbehør. I vores sortiment finder du for eksempel diverse foto- og billederammer i forskellige farver og materialer. Vi har også et flot udvalg af rammer med passepartout, hvor du har mulighed for at fremvise flere billeder i én ramme.

Mangler du en smart og effektiv måde at hænge billeder og malerier op på? Så har vi et væld af løsninger! Hos os finder du nemlig et alsidigt udvalg af skinner og beslag. Her finder du også galleriskinner, som gør det muligt for dig at hænge billeder op uden at lave huller i væggen! Vi har også et udvalg af beslag med tyverisikring til dine mest dyrebare malerier.

Kontakt os for rammer i specialmål

Skulle du mod forventning ikke finde den ramme, du har brug for, så er du mere end velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så du kan få en flot indramning!

Har du brug for at kontakte os, kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Har du brug for din vare hurtigst muligt? Så er du havnet i de helt rigtige hænder. Vi tilbyder nemlig lynhurtig levering på 1-3 hverdage, så du kan få glæde af dit køb snarest muligt.