Spejle

Spejle

Søger du et spejl med ramme, skal du ikke lede længere. Her på siden finder du vores store sortiment af forskellige rammelister til spejle i et væld af spændende træsorter og farver – så der er med sikkerhed noget, der passer til dig og din indretning. Alle vores spejle er uden facet og bliver monteret ens, så du skal bare vælge den rammeliste, der passer bedst til dig.

Hos Malericentralen har vi stor erfaring med at lave spejle. Derfor kan vi lave spejle med lige de mål, du ønsker, så de passer bedst muligt ind i dit hjem. Har du et helt specielt ønske til dit spejl, som du ikke kan finde i vores udvalg nedenunder, så kontakt os gerne med en forespørgsel på dit ønske, så kigger vi nærmere på det.

pr. side

Varer 1-30 af 109

Faldende orden
Side
pr. side

Vælg den spejlramme, der passer bedst til dig

Ikke alle er ens – heller ikke vores behov for et spejl og dets udseende. Det ved vi hos Malericentralen og tilbyder derfor, at du kan få lavet et eller flere spejle på mål inkl. ramme. Vi forhandler rammelister i forskellige træsorter og farver såsom sølv, guld, sort og hvid alt afhængigt af, hvad der bedst falder i din smag.

Ved at klikke på de forskellige rammer er det muligt for dig at indskrive de ønskede mål på dit nye spejl – bare det er inden for vores interval. For at få de rigtige mål på rammen er det vigtigt, at du angiver de ydre rammemål. Skal spejlet fx være 50x50 cm, skal du bestille en ramme med de samme mål, så rammens ydermål passer med spejlet. Skulle du have et ønske om et større spejl end vi tilbyder inden for vores interval, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Indret med spejle og snyd dig til et større rum

Har du tænkt på, hvordan et spejl kan påvirke dine rum? Hvis du har et lille værelse i hjemmet, som virker mørkt og indelukket, kan det være en fordel at hænge et spejl op på væggen. Et spejl kan få et rum til at føles større, lysere og mere rummeligt, da det reflekterer rummets naturlige lys og overflader. Selvom spejle er et oplagt valg i små rum, kan det også være en god idé at have spejle i rum som fx soveværelset. Dette er oftest et af husets større rum, og kan derfor bære et spejl i fuld størrelse, som kan være med til at skabe en større og bedre visuel dybde af rummet.

Mangler du interiør til din bolig, så har vi det hos Malericentralen 

Hvis du mangler interiør eller nips til hjemmet og haven, skulle du tage at udforske vores omfangsrige og spændende sortiment inden for brugskunst, rammer eller hus og have. Vi forhandler et hav af produkter, rammer i forskellige farver m.m., så der er med garanti noget, der falder i din smag.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller er kommet i tvivl om hvilke mål rammen og spejlet skal have. Vi kan kontaktes på tlf. 97 16 13 59. Du kan også sende os en mail på [email protected] eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.