Kvalitetsmalerlærred

Kvalitets Malerlærred

Hos Malericentralen går vi meget op i, at du kan udfolde din kreative side. Derfor har vi en masse gode produkter, så du kan komme godt i gang med at male. Vi sælger varer af høj kvalitet, og vi forhandler blandt andet maling og kvalitetslærreder til gode priser. Læs med her og bliv inspireret til dit næste køb!

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor kvalitetslærreder?

Når man skal udfolde sig kreativt, er det vigtigt at gøre det på et lærred af god kvalitet. Det er der mange grunde til: En af dem er, at et lærred af dårlig kvalitet vil give efter, hvis du maler på det. Det kan betyde, at det færdige resultat ikke bliver særligt godt, hvilket ville være ærgerligt, da kreativ udfoldelse ofte er en længere proces.

Kvalitetslærreder har også en meget bedre overflade at male på end den overflade, der er på lærreder af dårlig kvalitet. Det skyldes, at de suger malingen til sig på en bedre måde, hvor de hverken tager for meget eller for lidt maling til sig. Dette er også med til at gøre dit resultat mere professionelt at se på.

Stort udvalg af lærreder

Hos os kan du få et stort udvalg af forskellige lærreder. Det betyder, at du ikke skal lade dig begrænse af størrelsen på lærredet, når du tænker kreativt. Vi har både kvalitetslærreder i specialmål, nogen der er lavet af bomuld og polyester og nogen, der er lavet i hør.

De forskellige lærreder har forskellige egenskaber, som gør, at du som kunster kan opnå et forskelligt resultat alt efter hvilken slags kvalitetslærred, du maler på. Priserne på de forskellige lærreder varierer også. Det kan også være med til at afgøre, hvilken slags lærred, du skal købe.

Der er også forskel på de forskellige lærreders kvaliteter og det samspil, de har med forskellige typer af maling. Hvis du gerne vil male med akvarelmaling, fås der specifikke lærreder, som egner sig specielt til akvarel. Denne slags lærred er specialudviklet, som gør, at du kan male med akvarelmaling derpå, hvilket ellers normalt er noget, der gør sig bedst på papir.

Den perfekte gave

Hvis du kender nogen, der elsker at være kreative, er Malericentralen det perfekte sted at finde en gave til vedkommende. Vi har over 50 års erfaring med at sælge maleriprodukter, og vi ved derfor, hvad god kvalitet inden for det kreative er.

Hvis du er på udkig efter maling, lærreder eller pensler, kan du let slå dig løs i vores store sortiment. Vi har tilmed også starter kits, som er gode til dem, der aldrig har malet før, men som gerne vil i gang med at male.

Vi vil gerne hjælpe

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig, hvis der er noget, du er i tvivl om angående dit køb. Du kan derfor kontakte os på telefon 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!