Ovale Rammer

Ovale Rammer
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Indram dine billeder og motiver i ovale rammer og skab et elegant og klassisk udtryk i din indretning. Her på siden finder du vores store sortiment af billige ovale rammer. Vi har et væld af ovale rammer i forskellige størrelser, farver og designs. Her hos os finder du sølv, guld og sorte rammer i høj kvalitet og til attraktive priser. Uanset om du er til den minimalistiske eller antikke stil, byder vores udvalg på utallige løsninger til ethvert hjem.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den næste indramning til dine billeder

Pynt dit hjem med ovale rammer

En oval ramme sætter et personligt præg på hjemmet. Med et klassisk og elegant udtryk skaber den rigtige ramme en harmonisk indramning af billeder, portrætter og andre motiver. Ovale rammer kan hænges på væggen i et romantisk og klassisk udtryk. De kan også pynte på et bord eller en skænk som en personlig pyntegenstand. 

Ovale rammer skaber blikfang og sætter fokus på det vigtigste i billedet. Uanset om du ønsker at indramme et flot motiv eller et portræt, bidrager rammens klassiske udformning til et elegant og look i ethvert rum. Ovale rammer giver din indretning et personligt touch, og vores stilrene sortiment er både dekorativt og prisvenligt.

Stort udvalg til din personlige stil

Med vores store sortiment af forskellige ovale rammer er der mange muligheder. Vi har for eksempel et udvalg af flotte, gamle rammer i lækre materialer såsom mahogni og valnød. De dybe brune træfarver har et rustikt og antikt udtryk. Du kan blandt andet finde ovale rammer i valnød med guldkant, som indrammer billedet på en elegant og flot måde. Vi tilbyder også fuldkommen guld- eller sølvfarvede rammer til dit kærlige hjem.

Med de mere minimalistiske ovale rammer i sort eller hvid kan du ramme give dine fotografier en moderne indramning i en tidsløs form. Vi har desuden et udvalg af rektangulære messingrammer med oval indramning, som har plads til 3 billeder. Det er en perfekt løsning til fine portrætter, som kan hænge i stuen eller entréen.

Du finder altid billige ovale rammer i høj kvalitet hos Malericentralen. Vi tilbyder et utal af størrelser, som gør det muligt for dig at finde den perfekte ramme til det billede, du vil hænge op. Til vores mindre ovale rammer medfølger en fod, så du kan stille dit billede på natbordet, kommoden eller hylden. Vores ovale rammer er desuden med refleksfri glas, så du undgår reflekterende genskær på dine billeder.

Vi har desuden et stort udvalg af andre rammer. Se blandt andet vores udvalg af svæverammer og billederammer.

Malericentralen –50 års erfaring med kvalitet

Siden 1970 har Malericentralen solgt og indrammet malerier. Vi bestræber os altid efter at give dig en god oplevelse, når du skal købe nyt brugskunst, rammer, malerier eller andet. Når du køber hos os, får du billig fragt fra 50,- og hurtig levering til både pakkepost og privatadresser.

Har du brug for hjælp, rådgivning eller vejledning? Vi er altid glade for at dele ud af vores ekspertise. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 59 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.