Glasrammer

Glasrammer

Mangler du moderne og flotte rammer til dine malerier eller tegninger, så er vores glasrammer noget for dig. Hos Malericentralen finder du et udvalg af glasrammer i farverne grå, hvid, sort og rød. En ramme af glas giver et enkelt og stilrent udtryk og er et godt alternativ til den klassiske skifteramme i træ, hvis du trænger til lidt fornyelse. Gå på opdagelse i vores sortiment af glasrammer herunder, og find den, der passer til dit hjem.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Glasrammer – et godt alternativ som billedramme

Er din stil mere moderne og minimalistisk, kan en glasramme være et godt alternativ til dig. Med dens blanke overflade opnår du et enkelt og strømlinet udtryk på væggen. Vores glasrammer er i 4 mm glas med polerede kanter, som giver rammen en flot afslutning uden skarpe kanter. Billedet monteres bagpå selve glaspladen, som giver en elegant og stilren indramning. Rammen kommer med skjulte beslag, så det kun er rammen og billedet, man ser, når det hænger på væggen.

Ligesom en passepartout kan få dit billede til at fremstå skarpere og mere iøjefaldende, kan vores glasrammer gøre det samme. Rammerne har en indbygget farvet kant, der giver dig samme fornemmelse som ved en passepartout. Vælg f.eks. en glasramme med rød kant, hvis du har et billede i sort/hvid, så skaber du et interessant blikfang og giver billedet en kontrast, så det ikke smelter sammen med rammen.

Stort udvalg af Smart- og City-rammer

I vores sortiment af foto- og billederammer finder du også City-rammen og Smart-rammen. To typer billederammer, der ligner den klassiske skifteramme, men som har et lille tvist. City-rammen er af egetræ og en passepartout designet som huse med plads til dine fotos inden i det. Du får det klassiske helhedsindtryk fra en almindelig fotoramme, men en dekorativ og flot indramning af dine yndlingsfotos.

Smart-rammen fås til A3 og A4 og har mange anvendelsesformål. Den kan bruges til børnetegninger, små malerier, ugeplaner eller madplaner – det er kun fantasien, der sætter grænser. Rammen bruges frontload. Det betyder, at når du vil have noget i rammen, lægger du det ind mod fronten og trykker ned, så det kommer på plads.

Malericentralen – vi har et stort udvalg af foto- og billederammer

Faldt glasrammer ikke i din smag, så tag et nærmere kig på vores store udvalg af foto-og billederammer. Her finder du rammer i forskellige materialer og former, såsom træ og aluminium samt ovale og almindelige firkantede rammer.

Brænder du inde med spørgsmål, eller har du behov for vejledning, står vi hos Malericentralen altid klar til at hjælpe dig. Vi har et suverænt hold af erfarne og dygtige medarbejdere, som kan svare på alle dine spørgsmål. Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv en mail på  [email protected]. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.