Buet Glas Akryl

Buet Glas Akryl

Er du på udkig efter en smuk metode, hvorpå du kan indramme bryllupsbuketten? Eller andre ting, som ikke kan indrammes med en normal, flad ramme? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af buet glas til elegant indramning af blandt andet brudebuketter.

Gå på opdagelse i de flerdimensionelle rammer, og skab et helt unikt udtryk på væggen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal udstilles i den fine ramme med buet glas.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Køb gamle rammer med buet glas

Med gamle rammer får du et helt unikt udtryk på væggen – og med buet glas dertil får du mere end bare en ramme. Du får et stykke kunst, der skiller sig ud fra andre rammer. Her kan du nemt udstille din brudebuket, så den bliver et evigt minde og minder jer om den særlige dag – hver dag. Du kan også udstille andre værdigenstande, som fortjener lidt ekstra fokus i hjemmet. Det er helt op til dig, hvad det kunne være. 3D-rammen sørger for at genstande får den rette opmærksomhed.

Du finder det buede glas i akryl i 3 størrelser – 30 x 40, 40 x 50 og 50 x 60. På den måde kan du finde den helt rigtige størrelse på glasset, som passer til det, der skal indrammes. Størrelserne passer til alle vores ovale rammer, som skal købes ved siden af. Her kan du vælge mellem en bred vifte af rammer i forskellige farver såsom hvid, sort, guld og sølv. Du kan naturligvis også vælge det naturlige trælook til rammen.

Gå på opdagelse hos Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række kunst og indramninger. Vi tilbyder både indramning efter mål, ligesom vi har en lang række skifterammer og svæverammer.

Hos os er kunst i højsædet, og vi er eksperter inden for alt, der hedder rammer. Udover det buede glas, som skaber en helt unik stemning på væggen, har vi også et udvalg af flere malerier fra anerkendte kunstnere. Heriblandt kan du gå på opdagelse i Vagn Frederiksens skønne malerier, som kan beundres og nærstuderes i flere timer.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ligesom vi er eksperter i indramning med mere end 50 års erfaring, er vi også eksperter inden for god service. Vi gør os nemlig altid umage med, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor er vi behjælpelige med kompetent vejledning, hvis du sidder tilbage med spørgsmål angående det buede glas, indramning eller noget helt tredje.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.