Hos Malericentralen finder du en masse produkter til de kreative sjæle. Vi har alt fra oliemaling, akrylmaling og spraymaling. Derudover har vi også malertilbehør, så du kan komme godt i gang med dit næste kreative projekt. Om du er amatørmaler eller professionel kunstner, er vi ligeglade med - vi har et stort udvalg til begge dele. Besøg vores hjemmeside og køb malertilbehør i dag!

1-12 of 26
Doseringsflasker 30/100 ml
Starter ved: 40,00 DKK
Finger Dubber 5stk/pk
Malerkasse
245,00 DKK
Malerkasse XL
285,00 DKK
Malerpaletitr-20
Starter ved: 20,00 DKK
Malerpalet i træ
Malerpalet i træ Oval
Starter ved: 20,00 DKK
1-12 of 26

Malertilbehør til alle

Når man er kunstner, og skal til at kreere et værk, er det vigtigt at have tilbehøret i orden. Det har vi hos Malericentralen sørget for, at du kan få. Vi har nemlig et stort udvalg af malertilbehør, så du ikke skal gå på jagt i alverdens butikker efter det.

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis ikke man har det rigtige tilbehør, når man maler, kan det betyde, at det færdige resultat ikke bliver som ønsket. Det er ærgerligt, da de fleste personer bruger lang tid på at lave noget kreativt. Vi kender vigtigheden af godt tilbehør, og derfor er al vores malertilbehør i høj kvalitet, så du kan få den bedst mulige maleoplevelse.

Typer af malertilbehør

Der findes et hav af malertilbehør, men noget er vigtigere end andet. Noget af det mest essentielle at have på plads er pensler. Der findes mange forskellige typer af pensler, og hvis du er ny i at male, kan det være svært at vide, hvilke du synes er gode. En god huskeregel er, at flade pensler bruges til at male store områder, imens mindre og spidse pensler er gode til detaljer. Dernæst er det vigtigt at have en god palet. Paletten har en flad overflade, som gør det muligt for dig at blande farverne direkte derpå. Hos os koster en palet omkring 20 kroner.

Andet tilbehør

Udover en palet og pensler, er det selvfølgelig også vigtigt at have maling. Hos Malericentralen sælger vi en masse forskellig maling, så der er noget til enhver smag. Hos os finder du forskellige former for maling, herunder oliemaling, akvarelmaling, spraymaling og akrylmaling. Al vores maling er af høj kvalitet. Vi har også ting til indstøbninger, som for eksempel vores produkter fra Pebeo Resin.

Hvad vil du male?

Sidst men ikke mindst skal du også bruge et malerlærred, når du skal til at male. Her er det vigtigt, at du tænker på, hvad du ønsker at male, da du skal købe et lærred, som størrelsesmæssigt passer dertil. Det er en fordel med et stort lærred, da det er lettere at male detaljer på mere plads. Samtidig kan det også danne et helt specielt udtryk til dit maleri, hvis lærredet er småt.

Handl trygt hos os

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring i at handle med malerartikler. Dette afspejles også i vores produkter, som alle sammen er i høj kvalitet. Du kan derfor trygt købe de ting, du skal bruge til dit næste maleri hos os. Vi har 4,8 stjerner på Trustpilot fra allerede tilfredse kunder. Så hvad venter du på? Du kan blive den næste!