Akrylmaling

Akrylmaling

Akrylmaling er i dag kæmpestort. Det er bl.a. blevet så populært, da det tørrer op i løbet af ganske kort tid, så man ikke har samme ventetid som med oliemaling. Hos Malericentralen har vi et kæmpe udvalg i akrylmaling og malemidler, både i ekspert- og studiekvalitet. 

Vores Amsterdam Acrylic og Golden er i ægte kunstnerkvalitet og indeholder omhyggeligt udvalgte akrylfarver, der har den bedste pigmentering og dækkeevne. Begge serier bliver i høj grad anvendt af lidt mere etablerede kunstnere. I Golden serien findes også akrylmaling i fluid og high flow, som bl.a. bliver brugt til pouring.

Vores akrylmaling i studiekvalitet er til dig, som leder efter maling af god kvalitet, mens du stadig kan være med økonomisk. Vi har mærker som Amsterdam Standard, Maimeri, System 3 og Galeria fra Winsor & Newton. Disse mærker er velegnede både for nybegyndere og erfarne kunstnere. De kommer i praktiske små tuber og findes i et bredt udvalg af farver. Hvis du er på udkig efter noget mere unikt, tilbyder Maimeri også neonfarver, herunder selvlysende akrylmaling.

 

 
pr. side

12 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er akrylmaling?


Akrylmaling er vandbaseret og adskiller sig særligt fra oliemaling, da akrylmaling tørrer meget hurtigt. Det giver dig mulighed for at få et bedre arbejdsflow, da du hurtigere kan male over, uden at farverne blandes. Det er en utrolig holdbar maling, som du kan smøre på i både tykke og tynde lag.

Akrylmalingen sælges i tuber og på dunke og kan blandes op med vand, hvis man ønsker en tyndere kvalitet. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du anskaffer dig fire farver: grundfarverne rød, blå og gul samt en ren hvid. Disse kan du med fordel købe i store 500 ml dunke i den såkaldte studiekvalitet. Her er det vigtigt, at de tre grundfarver er rene farver, og de må altså ikke være blandet med andre. Dette skyldes, at de vil grumse, når du blander dem med hinanden, for at få en masse andre farver til dit maleri. Den rene hvide farve skal bruges til at lysne de andre farver med. Her kan du eksempelvis gøre rød til lyserød, blå til lyseblå osv.

Er du i tvivl om, hvilken akrylmaling eller andre former for maling, du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail [email protected].

 

Hvad kan du bruge akrylmaling til?

Akrylmaling er en meget alsidig form for maling, og den kan derfor bruges til mange forskellige formål for dig, der gerne vil være kreativ. Akrylmaling bruges af både amatører og professionelle, hvilket siger noget om, hvor mange muligheder du rent faktisk får med akrylmaling. 


Akrylmaling er populært til alle former for maleri. Det skyldes bl.a., at akrylmaling er nemt at arbejde med, mens den på samme tid giver flotte effekter og flotte farver. Akrylmaling bruges af mange forskellige typer af kunstnere fra de realistiske til de abstrakte, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at vælge akrylmaling, selvom du har en helt særlig stil. 


Akrylmaling er perfekt til maleri på et lærred, men en akrylmaling kan også bruges på mange andre overflader. Derfor er akrylmaling også populært blandt alle, der laver kunsthåndværk som eksempelvis keramik, kunst på træ eller kunst på tekstiler. Akrylmaling kan med andre ord bruges til det meste på de fleste overflader, og det er derfor altid en god idé at have et akrylmaling-sæt ved hånden, hvis du godt kan lide at være kreativ med det ene eller det andet. 


Det kan du også være med dine DIY-projekter, hvis du har akrylmaling i hjemmet. Akrylmaling er nemlig også et godt valg, når du vil forskønne din bolig på den ene eller den anden måde. Det kan være ved at male på vægge, møbler, rammer eller andre overflader i din bolig, som du gerne vil forskønne. Her giver akrylmaling en flot og holdbar overflade, som vil holde i mange år. 


Der findes altså næsten ikke det, du ikke kan bruge akrylmaling til, og akrylmaling er derfor altid et sikkert valg for den kreative sjæl, der elsker at skabe flotte ting og genstande med de smukke farver. 


Hvad er fordelene ved at bruge akrylmaling?

Vi har allerede været lidt inde på, hvad nogle af fordelene er ved at bruge akrylmaling. Akrylmaling har nemlig mange fordele, som er med til at gøre malingen populær blandt både amatører og professionelle kunstnere.  


Her er akrylmaling som nævnt elsket, fordi den er nem at bruge. Malingen er rigtig nem at arbejde med, hvilket gør det til en fryd at fremstille et mesterværk på et lærred, et stykke keramik eller noget helt tredje. Malingen er også nemt at blande, så du uden problemer kan skabe de flotte farver, du har i tankerne. På samme tid tørrer malingen hurtigt, så du straks kan komme videre med dit projekt. 


Akrylmaling er også en meget holdbar form for maling. Malingen kan tåle rigtig mange forskellige udfordringer, og det gør den til et godt valg i mange forskellige sammenhænge. Akrylmaling kan både tåle fugt, slid og andre udfordringer, og derfor kan den bruges i alt fra kunsthåndværker til maling af din seng.


En anden stor fordel ved akrylmaling er som nævnt, at det er en meget alsidig form for maling. Med lidt akrylmaling i hjemmet har du altid nogle farver, der kan bruges til lidt af hvert, og du skal derfor ikke være bange for at købe en stor omgang akrylmaling – du skal nok få det brugt til et eller andet. 


Sidst men ikke mindst er prisen også et godt argument for, hvorfor du skal vælge akrylmaling. Akrylmaling er en forholdsvis billig type af maling, og det gør malingen tilgængelig for alle, der gerne vil være kreative med det ene eller det andet projekt. 


Er der forskel på akrylmaling?

Der er selvfølgelig forskel på akrylmaling, når det kommer til farve. Her hos Malericentralen finder du hvid akrylmaling, rød akrylmaling og akrylmaling i alle andre tænkelige farver, så du kan skabe lige netop det kunstværk, du går og drømmer om. 


Men der er også mange andre ting end bare farven, der adskiller akrylmaling. Ligesom med alle andre typer maling kommer akrylmaling i forskellige kvaliteter, og det er noget, der er værd at holde øje med, når du går på indkøb. Noget akrylmaling er billigere end andet, og det betyder, at den billige ikke er helt så holdbar som den dyre. Hvis du skal bruge noget maling, som skal være modstandsdygtig overfor slid, kan det derfor betale sig at vælge en akrylmaling i god kvalitet. 


Køb billig akrylmaling online i dag

Hvis du er på udkig efter vandbaseret akrylmaling til en skarp pris, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du altid et stort udvalg af akrylmaling i forskellige farver og forskellige kvaliteter, så du kan finde den maling, der passer til netop dit projekt. 


Hos Malericentralen kan du nemt købe akrylmaling online, hvor du får god maling til gode priser. Her på siden kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder, og du kan nemt læse mere om de forskellige produkter, så du får de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. 

Køb et akrylmaling-sæt til dig selv eller en kreativ sjæl i familien, som vil værdsætte de smukke akrylfarver.