1 vare(r)
1 vare(r)

HVAD ER AKRYLMALING?

Akrylmaling er vandbaseret og adskiller sig særligt fra oliemaling, da akrylmaling tørrer meget hurtigt. Det giver dig mulighed for at få et bedre arbejdsflow, da du hurtigere kan male over, uden at farverne blandes. Det er en utrolig holdbar maling, som du kan smøre på i både tykke og tynde lag.

Akrylmalingen sælges i tuber og på dunke og kan blandes op med vand, hvis man ønsker en tyndere kvalitet. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du anskaffer dig 4 farver: grundfarverne rød, blå og gul samt en ren hvid. Disse kan du med fordel købe i store 500 ml dunke i den såkaldte studiekvalitet. Her er det vigtigt, at de tre grundfarver er rene farver, og de må altså ikke være blandet med andre. Dette skyldes, at de vil grumse, når du blander dem med hinanden, for at få en masse andre farver til dit maleri. Den rene hvide farve skal bruges til at lysne de andre farver med. Her kan du eksempelvis gøre rød til lyserød, blå til lyseblå osv.

Er du i tvivl om, hvilken akrylmaling eller andre former for maling, du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail info@malericentralen.dk.