Akrylmaling

Akrylmaling

AKRYLMALING I KUNSTNERKVALITET OG STUDIEKVALITET

Akryl maling er i dag kæmpe stort. Det er bl.a blevet så populært fordi, det tørrer op i løbet af ganske kort tid, så man ikke har samme ventetid som med oliemaling. Hos os i Malericentralen har vi et kæmpe udvalg i akrylmaling og malemidler, både i ekspert- og studiekvalitet. 

Vores Amsterdam Expert serie og Golden er i ægte kunstnerkvalitet og indeholder omhyggeligt udvalgte akrylfarver, der har den bedste pigmentering og dækkeevne. Begge serier bliver i høj grad anvendt af lidt mere etablerede kunstnere. I Golden serien findes også akrylmaling i fluid og high flow, som bl.a bliver brugt til pouring og sammen med artresin.

Blandt vores maling i studiekvalitet får du stadig en akrylmaling i god kvalitet, som vi sælger fra mærkerne Maimeri og System 3  Vores Maimeri akrylmaling kan med fordel købes, både som nybegynder, og som mere erfaren. Maimeri fåes også i 200 ml tuber, som er meget nemme at håndtere og hele serien er i et væld af farver. Maimeri akrylmaling fås desuden i neonfarver, hvoriblandt du også kan finde selvlysende akrylmaling.

Med System 3 akrylmaling får du ligeledes maling i en rigtig god kvalitet og til en økonomisk pris. Denne kommer i hele 5 forskellige størrelser, der strækker sig fra 59 til 2250 ml. Udvalget er altså stort og du har dermed rig mulighed for at vælge netop den akrylmaling, som passer bedst til dine behov og kunstneriske malerevner.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

HVAD ER AKRYLMALING?

Akrylmaling er vandbaseret og adskiller sig særligt fra oliemaling, da akrylmaling tørrer meget hurtigt. Det giver dig mulighed for at få et bedre arbejdsflow, da du hurtigere kan male over, uden at farverne blandes. Det er en utrolig holdbar maling, som du kan smøre på i både tykke og tynde lag.

Akrylmalingen sælges i tuber og på dunke og kan blandes op med vand, hvis man ønsker en tyndere kvalitet. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du anskaffer dig 4 farver: grundfarverne rød, blå og gul samt en ren hvid. Disse kan du med fordel købe i store 500 ml dunke i den såkaldte studiekvalitet. Her er det vigtigt, at de tre grundfarver er rene farver, og de må altså ikke være blandet med andre. Dette skyldes, at de vil grumse, når du blander dem med hinanden, for at få en masse andre farver til dit maleri. Den rene hvide farve skal bruges til at lysne de andre farver med. Her kan du eksempelvis gøre rød til lyserød, blå til lyseblå osv.

Er du i tvivl om, hvilken akrylmaling eller andre former for maling, du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail [email protected].