Krukker

Krukker

Elsker du at pynte din have, så den bliver både personlig, idyllisk og næsten eventyrlig? Så har vi hos Malericentralen et flot udvalg af unikke udendørskrukker med lys og krukker med dyr, som hver især fortæller en historie. De er ideelle at indrette haven med, da de kommer i kvalitetsrige materialer, der garanterer, at du kan nyde dem år efter år. 

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, find den krukke, der tiltaler dig og gør haven endnu mere personlig. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

11 varer

Faldende orden
pr. side

Find din næste krukke til haven her

Hos Malericentralen har vi en bred vifte af krukker til haven, som fungerer som blandt andet plantekrukker eller blomsterkrukker. Fælles for alle er, at de er med til at skabe en personlig og hyggelig stemning i haven.

Vores krukker med dyr har hver sin fortælling og kan med snilde stilles ved terrassen, havegangen eller indkørslen. Sortimentet byder blandt andet på en ko som krukke, der er en fremragende krukke til din yndlingsplante- eller blomst. Du finder ligeledes et sovende pindsvin, der kan hænges på krukken.

Byd alle de små dyr velkommen i haven og skab en idyllisk stemning med de finde udendørskrukker.

Skab en hyggelig og idyllisk have

Haven er et hyggeligt og rart opholdssted for hele familien – både om sommeren og om vinteren. Vores udvalg af krukker kommer i kvalitetsrige materialer, som tåler al slags vind og vejr. Derfor kan du nyde dem hver dag – år efter år. 

Ønsker du at pynte haven med endnu flere fine ting? Så vil vi anbefale dig at tage et kig på vores vandsten og vandfontæner. Du kan også gå på opdagelse i vores dekoration til haven eller vores husnumre. Vi er helt sikre på, at du finder noget, der falder i din smag.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række produkter til hus og have. Vi går altid op i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du billig fragt og hurtig levering, så du hurtigst muligt kan få placeret dine genstande, så de kan beundres og nydes.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for gode råd og vejledning? Så er vi altid klar til at dele ud af gode tips og tricks og hjælpe dig, så du finder det helt rigtige produkt til dig. Kontakt os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.