Staffelier

Staffelier

Staffelier til børn og voksne

Her finder du et stort udvalg af staffelier til børn og voksne. Vi har staffelier i forskellige kvaliteter, og dermed er der både noget for den professionelle og amatøren. Næsten alle vores staffelier er lavet i træ og er utrolig holdbare. Vores kraftigste staffeli er oftest foretrukket af de professionelle malere, da dette er utrolig solidt, og så kan det klare større lærreder på op til 210 cm. Du kan desuden finde et kraftigt staffeli på hjul, som gør det nemmere for dig at rykke rundt på det.

Mangler du blot et lille staffeli, har vi også en række bordstaffelier til de mindre lærreder. Her kan du ligeledes finde et staffeli i metal, som skal monteres på bordkanten. Dette er ideelt til rejser og ferier, da det kan pakkes sammen, så det ikke fylder meget i kufferten. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find netop det staffeli, der opfylder dine behov.

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Køb et staffeli og slip dine kreative evner løs

Et staffeli er ideelt, hvis du ønsker at opnå den bedst mulige oplevelse, når du maler. Det kan justeres i højden og giver dig dermed en meget bedre arbejdsstilling og skåner din ryg. Derudover er det ideelt til at bringe med ud i naturen, eller hvor end du ønsker at udfolde dine kreative evner.

Det kræver dog naturligvis også et malerlærred, noget maling og nogle pensler. Hos Malericentralen har vi et utrolig stort udvalg af lærreder, hvoriblandt du både kan finde nogle billige lærreder og nogle kvalitetslærreder. Vi har ligeledes et større udvalg af maling, hvor du finder alt fra akrylmaling, til akvarel- og oliemaling. Denne maling forhandles fra nogle af markedets bedste brands og til de forskellige typer kan du finde nogle tilhørende pensler.

Med vores staffeli til børn er du sikret et kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Her kan dit barn både få lov til at male og tegne med kridt. Vi har desuden et stort udvalg af billig maling til børn, samt kridt og andre kreative ting, som dit barn kan hygge sig med og fordybe sig i.