Lys Til Ude Og Inde

Lys Til Ude Og Inde

Der er ingen tvivl om, at levende lys giver en helt unik effekt i haven. Med udendørslys og udebelysning kan du placere hyggeligt lys rundt omkring i haven og skabe en hyggelig og romantisk stemning. Hos Malericentralen har vi en bred vifte af udendørslys i form af blandt andet spotsten i granit og spots til vandsten.

Gå på opdagelse i vores sortiment af hyggelys til haven og find lige præcis dem, der skal hjælpe dig med de små hyggelige kroge i haven. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

7 varer

Faldende orden
  1. Halogen spot - Lys Til Ude Og Inde
    Halogen spot
    Tilbudspris 199,95  DKK Regulær pris 298,00  DKK
    På lager
pr. side

Oplev vores hyggelys til haven

Lys har en hyggelig virkning på haven. Det gælder hele året – vinteraftener såvel som sommernætter. Placér lysene rundt omkring i haven, ved bedene og i krukker, og giv haven lidt romantisk hygge.

Med vores spotsten til LED-lys får du en hyggelig sten i granit med lys, som vil pryde ethvert område i haven – i bedet såvel som ved vandstenen. Du kan desuden også pifte vandstenen op og skabe et kunstnerisk udtryk med vores Halogen spot. Fælles for begge er, at de er holdbare og tåler al slags vejr. På den måde kan du trygt placere de fine lys rundt om i haven og nyde dem årstid efter årstid.

Find alt til hus og have

Uanset om udendørslyset placeres ved indkørslen, havegangen eller terrassen, er det med til at skabe en behagelig og idyllisk stemning, som forkæler øjet hver dag. Foruden vores fine hyggelys til haven kan du også tage et kig på vores helårslanterner, som tåler alt slags vind og vejr – hele året.

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af interiør, som skaber den rette stemning i et ethvert hjem. Foruden de hyggelige udendørslys har vi også en bred vifte af andre produkter, som du garanteret vil kunne lide. Tag blandt andet et kig på vores troldefigurer, vejrsten og diverse tilbehør til haven

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring i branchen, og vi gør altid det bedste vi kan for at give dig en god oplevelse, når du handler online hos os. Derfor får du billig fragt og hurtig levering til døren.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi sidder klar med kompetent vejledning og bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.