Lanterner

Lanterner

Der er intet så hyggeligt som levende lys i haven - særligt hvis det levende lys kommer fra smukke lanterner. Hos Malericentralen finder du en bred vifte af fine udendørslys og lanterner til haven, som garanterer dig hyggelige stunder uanset årstid. Placér dine lanterner ved indkørslen, terrassen eller måske havegangen, og nyd det levende lys hver dag. Vores udendørslanterner er nøje udvalgt efter kravet om at skulle stå ude året rundt, så der undgås rust og lignende. Gå på opdagelse i vores sortiment af EGO lanterner og A2 Living lanterner, og find lige præcis dem, der skal pryde din have.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Pynt haven med hyggelige lanterner og udendørslys

Med levende lys kan du skabe en hyggelig og hjemlig stemning i haven, og med vores udvalg af lanterner kan du være sikker på, at de holder til al slags vejr. Det betyder, at de kan stå ude hele året, uden at du skal bekymre dig om rust og lignende.

Lanterner og udendørslys kan placeres ved terrassen, hoveddøren, indkørslen eller i andre hyggelige kroge i haven. Blandt vores udvalg finder du blandt andet helårslanterner fra A2 Living, som er en tidløs og enkel lanterne i kraftige materialer, som er ideel både inde og ude. Du finder desuden også de enkle og elegante lanter fra EGO, som er designet og produceret i Danmark.

Fælles for alle lanterner er, at de giver et hyggeligt lys og skaber et unikt udtryk. Det gælder både med indendørs lanterner såvel som udendørs.

Find alt til en idyllisk have

Alt efter om du er til de klassiske lanterner fra A2 Living, eller om du er draget af den nyfortolkede lanterne fra EGO, kan du være sikker på, at de fine lanterner skaber hygge i haven. Både til de varme sommeraftener og de kølige forårsdage hjælper lanternerne med den helt rigtige stemning.

Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af fint interiør og andre produkter til din have. Skab en hyggelig have med vores granitfigurer, natursøjler eller olielamper.

Malericentralen sidder klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring i branchen, og vi gør os altid umage for at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du både billig fragt og hurtig levering, ligesom vi altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for kompetent vejledning. Der er ikke det spørgsmål, der er for stort eller for lille for os, så ræk endelig ud. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere bestræber sig altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.