Flagstang + Tilbehør

Flagstang + Tilbehør

Er du på udkig efter en flagstang, som er nem at sætte op og opbevare? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af teleskopflagstænger i aluminium, som kan foldes sammen og opbevares. Det gør flagstangen helt perfekt til konfirmationer, gadefester, bryllupper og andre festlige begivenheder.

Gå på opdagelse i vores sortiment og oplev vores kvalitetsrige flagstænger til billige priser. Udvalget byder desuden også på flagstangsholdere i granit, som passer til standard flagstænger. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Den perfekte flagstang i aluminium

Hos Malericentralen finder du kvalitetsrige teleskopflagstænger i aluminium, som er nemme at sætte op og opbevare, eftersom flaget kan foldes sammen. Du kan vælge flagstangen i to højder: 4 meter og 6 meter. Den bliver leveret i en flot æske med 4 forskellige flag, en flagstangsknop og hylster til nedstøbning - den perfekte, nemme flagstang til haven eller festlige begivenheder.

Teleskopflagstangen er af høj kvalitet, prisbillig og modstandsdygtig i al slags vejr. Det betyder, at du trygt kan sætte den op i haven uden frygt for diverse vejr- og vindforhold. Klik ind på de forskellige flagstænger og se priserne.

Find din næste flagstangsholder i granit her

Foruden den smarte flagstang i aluminium byder vores udvalg også på flagstangsholdere i håndbearbejdet granit. Flagstangsholderne passer til almindelige standardflagstænger og fås i rosa eller grå granit. På den måde kan du vælge lige præcis den, der passer til dine behov og din have.

Har du lyst til at pryde haven og gøre den endnu mere hyggelig? Så kan du blandt andet kigge på vores granitfigurer eller vores tilbehør til vandsten. Du kan også gå på opdagelse i vores tilbehør til gravstedet, hvor du finder granitbænke og fine navnesten.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen er vi en flok erfarne medarbejdere, som altid gør sit bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Det betyder blandt andet, at du får billig fragt og hurtig levering lige til din fordør.

Vi er desuden altid behjælpelige, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du har brug for kompetent vejledning – så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt, der passer til dig. Du kan kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.