Spartler og malerknive

Spartler Og Maleknive

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring, når det kommer til at sælge malerartikler og ting til din kreative side. Derfor ved vi også, hvad god kvalitet betyder, når man skal male eller udfolde sig kreativt på anden vis. Vores produkter er i høj kvalitet og stadigvæk i et prisleje, hvor alle kan følge med. Vi har blandt andet et stort udvalg af spartler og malerknive.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad bruger man dem til?

Spartler og malerknive er gode at bruge, hvis man beskæftiger sig med overfladebehandling eller man er i gang med at male noget. Det, man bruger dem til, er nemlig at klargøre den overflade, som man skal arbejde med. Det kan for eksempel være, at der skal fjernes gamle lag af maling.

Der er dog forskel på, hvad man bruger henholdsvis en spartel og en malerkniv til. En kunstmalerspartel er et fladt værktøj, som enten er lavet i metal eller plastik. De fleste bruger dem til at fylde huller, ujævnheder og andet i væggen. Men når det kommer til at udfolde sig kreativt, er der mange, der bruger en kunstmalerspartel til at lave unikke malerier og dimensioner i deres kunst. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og du bestemmer helt selv, hvordan du vil benytte værktøjet. Hos os kan du få plastikspartler for blot 40 kroner.

Malerknive derimod ligner en spartel, men er typisk lidt tyndere og har et mere fleksibelt blad. Denne bruges primært til at putte maling eller spartelmasse på overflader, men er ligesom spartlen god til at påføre dimensioner til dit maleri. Samtidig giver den et mere nænsomt udtryk end spartelmassen, men det står dig frit for, om du vil benytte det ene eller det andet.

Skab dit eget udtryk

Fælles for både kunstmalerspartlen og malerkniven er, at det er let at bruge dem med præcision. De er lettere at håndtere end en pensel, da hårene på en pensel kan være mere utilregnelige. Samtidig kan du ved hjælp af vekslen mellem for eksempel en bred og tynd malerkniv skabe et helt specielt udtryk i dine malerier, alt imens spartlen kan være med til at give det hele en speciel tekstur. Det handler mest af alt om at prøve sig frem.

Når det kommer til spartler, sælger vi en del forskellige mærker, du kan for eksempel købe Pebeo spartler til 40 kroner. Derudover sælger vi også mange forskellige slags paletknive, køb for eksempel Daler Rowney paletknive, som koster 60 kroner og giver dig mulighed for at udfolde dig kreativt på en hel speciel måde. Sidst men ikke mindst har vi også de seje malerknive fra Princeton, som koster 40 kroner og er lette at arbejde med.

Udfold dig kreativt

Udover paletknive, malerknive og kunstmalerspartler sælger vi også en hel masse andet til de kreative sjæle. Vi har blandt andet lærreder, maling i lange baner og meget mere, som passer til dig, der gerne vil udfolde sig kreativt. Kun fantasien sætter grænser, når du handler hos os!