Fuglebade

Fuglebade

Skab liv og få fugle i haven eller på terrassen med et smukt fuglebad fra Malericentralen. Vi har et stort udvalg af fuglebade i sten, granit og polysteren i flotte designs og former. Med andre ord giver vi dig mulighed for at forkæle søde småfugle, samtidig med at du får et smukt og dekorativt fuglebad i haven, der byder ind til hyggelige besøg.

Vores udvalg varierer bredt, da det kan være forskelligt, hvilket fuglebad den enkelte ønsker til haven. Skal du have et ekstravagant bad, der samtidig fungerer som et smukt stykke kunst, eller vil du have et mindre, der kan placeres hyggelige steder i haven efter behov? Og skal du have et med sokkel eller ej? Vi hos Malericentralen har det hele til dig.

pr. side

Varer 1-30 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Køb store og små fuglebade formet som bl.a. hjerter her

Hvorfor ikke investere i et fuglebad formet som et smukt hjerte eller et fuglebad med søde detaljer som fugle formet i granit? Hos Malericentralen har vi et væld af forskellige fuglebade formet som hjerter i både grå, rosa og sort. Vi forhandler ovenikøbet også fugle formet i granit separat, så du kan placere dem forskellige steder i haven og give en hyggelig stemning, hvor end de er.

Vi har også runde fuglebade med hhv. engle og turtelduer indgraveret – perfekt som en smuk detalje på kirkegården. Fuglebadene med de mange detaljer er for dig, der ikke blot indfører et bad i haven for at tiltrække fugle fra nær og fjern, men også ønsker at bidrage med stemning og smukt, håndbearbejdet granit.

Se også vores klassiske fuglebade i granit

Ønsker du dig et klassisk fuglebad, som enten er rundt, firkantet eller sekskantet og uden dikkedarer, finder du også dette hos os. Vi har også et fuglebad med et tryk af et smukt kompas i, hvilket giver en fin detalje til den enkle form på badet.

De klassiske fuglebade er velegnede både til haven, kirkegården eller andre steder udenfor. Det er helt op til dig at bestemme, hvor de skal placeres. En ting er i hvert fald sikkert: Fuglene vil elske dig for at investere i et fuglebad. Køb et i høj kvalitet hos Malericentralen i dag.

Pryd din have og start hos Malericentralen

Vi hos Malericentralen dækker dig ind med dekorative produkter til hus og have, og derfor kan du finde en bred vifte af øvrige produkter udover fuglebade hos os. Vi forhandler også lanterner, solure og vejrhaner samt diverse dyr og figurer. Derudover kan du også få andre produkter til haven og fuglene med vores fuglefoderhuse og fuglekasser. Skab et sandt mekka for fuglene i din have og start hos Malericentralen.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er tvivl om noget angående vores fuglebade, eller hvis du ønsker vejledning til, hvilken der vil være bedst for dig. Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv til vores mail [email protected] eller kontaktformular, så finder vi sammen den bedste løsning.