Britta Kornum

Britta Kornum

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af malerier fra anerkendte malere, og Britta Kornum er absolut ingen undtagelse. Derfor finder du her på siden en bred vifte af hendes skønne malerier, som fortæller hver sin historie. Lad dig inspirere af de farverige malerier, unikke penselstrøg og flotte maleteknikker.

Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og dyk endnu mere ned i Britta Kornums univers. Har du spørgsmål undervejs i din søgen, eller har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige maleri, er vi altid klar med vejledning og gode råd.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Dyk ned i Britta Kornums malerier hos Malericentralen

Britta Kornum har arbejdet med malerier siden 2008, men hun har altid haft en kreativ åre. Blandt andet tegnede hun meget som barn og har i en årrække været dekoratør i flere butikker, ligesom hun har udstillet i Kunstpavillonen i Løkken.

Inspirationen finder hun i naturen, hvilket afspejler sig tydeligt i hendes naturalistiske og til dels abstrakte malerier. Som ethvert maleri fortæller Britta Kornums malerier også hver sin historie, som er fri til fortolkning. Malerierne udsmykker væggene og skaber en hyggelig stemning i hjemmet. Lad dig inspirere, og tag dig god tid til at dykke ned i hendes maleunivers.

Besøg vores galleri i Snejbjerg

Hos Malericentralen er vi eksperter indenfor alt, der hedder malerier og indramninger. I vores store galleri i Snejbjerg kan du opleve malerier af en bred vifte af kunstnere, der har hver sin stilart. Foruden Britta Kornum kan du blandt andet støde på Ole Mynster Herold, Peder Meinert og Simon Buch.

Er du i tvivl om, hvorvidt maleriet passer til dit hjem? Så er du velkommen til at låne maleriet med hjem. På den måde kan du være helt sikker på, at det passer til dit hjem, ligesom du kan se det i andre omgivelser end galleriet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Det kan sommetider være svært at finde det helt rigtige maleri. Derfor bestræber vi os altid efter at hjælpe, vejlede og rådgive dig, så du kan finde det maleri, som vækker den helt rette følelse i dig. Vi gør os umage efter at give dig en god oplevelse, når du handler kunst hos os. Derfor får du billig fragt og lynhurtig levering, så du straks kan nyde godt at dit nye maleri.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe og inspirere dig. Du kan kontakte os ved at skrive en mail, ringe os op eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde nyt kunst til dit hjem!