Natursøjler - Granit

Natursøjler - Granit

Ønsker du at skabe et idyllisk og charmerende udtryk i din have? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores unikke granitsøjler og natursøjler, som kan placeres ethvert sted i haven. De kan både pryde ved havegangen, havebedet, indkørslen eller ved terrassen. Uanset hvor de placeres, giver de et flot udtryk, hvor granitten glimter smukt i solen.

Granitsøjlerne fås i et væld af former, farver og silhuetter. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og find lige præcis den natursøjle, som matcher din personlige stil. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål undervejs.

pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af granitsøjler til haven

Natursøjler i granit er en ideel måde at udsmykke haven på. De skaber et kunstnerisk udtryk, som skaber en idyllisk stemning i enhver have. Granitsøjlerne er håndarbejdet og fås i forskellige designs. Du kan blandt andet finde en smuk bådskulptur og andre søjler af polargranit.

Polargranitten er, trods sit navn, ikke en granit, men derimod et kvartsit. Den er en hård, metamorft omdannet bjergart, som desuden indeholder fuchsit, der gør, at den funkler og glimter smukt i solskin. Polargranitten er holdbar i al slags vind og vejr, så du får en granitsøjle, der holder år efter år. Oplev vores udvalg af granitsøjler til indkørsel og have, og tag dig endelig god tid om at finde den helt rigtige.

Udsmyk haven med smukke granitskulpturer

Granit er et helt unikt materiale, når det angår skulpturer og møbler til haven. Oftest findes der ikke to ens skulpturer – både fordi granitten kan svinge i farve og form. Det betyder, at du med en granitsøjle eller -skulptur får et helt unikt stykke kunst til haven, som er yderst holdbart. Nyd hvordan granitten glimter i solen, og hvordan farven ændres, når det bliver vådt.

Er du vild med at udsmykke haven med granit? Så kan du tage et kig på vores eksklusive granitskulpturer, som er designet i samarbejde med Claus Krøjgaard. Du kan også gå på opdagelse i vores fine granitfigurer og solure, så du kan skabe lige præcis det udtryk, du ønsker.

Malericentralen står klar til at hjælpe

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores granitsøjler, og har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vores dygtige medarbejdere gør sig altid umage for at give dig den rette vejledning, så du kan indrette og udsmykke din have med fine skulpturer, der matcher din personlige stil. Vi tilbyder desuden altid hurtig levering og billig fragt, så du kan få din skulptur leveret – hurtigt, nemt og sikkert!