Henry Heerup litografi

Henry Heerup litografi

Her hos Malericentralen finder du et godt udvalg af smukke litografier fra den anerkendte, danske kunstner, billedhugger og grafiker Henry Heerup (4. november 1907 – 30. maj 1993). Heerup er bedst kendt for sine farverige malerier fyldt med scener fra livet præget af symboler og humor. Heerups fortællinger tager ofte udgangspunkt i hans egne erfaringer og kan til tider ses som en slags selvfortællinger. Som skulptør indførte Heerup begrebet skraldemodeller, og derudover var han medlem af kunstnergruppen COBRA og har illustreret flere bøger som Ordsprogenes bog, Billedet i bogen, Sjov i Danmark og Fløjte-hugga.

Kig nærmere på de smukke værker af Heerup og lad dig inspirere af de fantasivækkende og dragende motiver, som Heerup er kendt for. Hvis du er på udkig efter signerede værker, kan du få det her. En del af de litografier, du finder her på siden, er nemlig signeret af selveste Henry Heerup.

pr. side

Varer 1-30 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Køb signeret Henry Heerup litografi her

Henry Heerup var en afholdt kunstner med en overdådig, fabulerende fantasi, der kom til udtryk i hans værker, herunder hans litografier. Et litografi er en trykketeknik, hvor motivet tegnes og ætses fast på en glat sten eller metalplade, der er behandlet således, at motivet er modtageligt for tryksværte. Du kan i det ovenstående finde mange af Heerups farverige litografier fyldt med scener fra livet i fortællende tableauer, fyldt med symboler og humor, der kan sprede liv og farve i mange hjem og boligindretninger.

Alle af vores litografier fra Heerup er signeret af kunstneren selv, og hans fortællinger tager ofte udgangspunkt i hans egne erfaringer og kan dermed ses som en slags selvfortællinger. Særligt nissen var en af Heerups fortrukne selvbiografiske roller, som på lige fod med katte og cykler blev symboler på hans nære hverdag med et vist selvbiografisk indhold. Han udformede bl.a. hoveder, menneskeskikkelser, dyr og fugle i sin kunst, hvilket selvfølgelig også præger vores ovenstående sortiment af hans litografier.

De signererede litografier – hvad end du vælger at købe Kærligheds Ankeret, Forurenings Djævelen eller nogle af de andre motiver – kommer alle med hvid passepartout og Clarity ”usynligt glas”, som er et specialglas med en UV-beskyttelse på 70 % og en gennemsigtighed på 99 % - deraf navnet ”usynligt” glas.

Udforsk Malericentralens galleri af danske kunstnere

Foruden vores sortiment af Henry Heerups litografier har vi også malerier og skulpturer fra mange andre spændende danske kunstnere, som er værd at udforske. Malerierne er altid aktuelle indenfor tidens farver og tendenser, hvor vi hellere end gerne vil stå dig til rådighed i valget af det rette for dig. Du har også altid mulighed for at låne kunstværkerne med hjem, så du kan se det i dine egne omgivelser, inden du køber værket. Dette, mener vi, er god service.

Sidder du inde med spørgsmål til vores udvalg af Henry Heerups litografier eller nogen af vores øvrige sortiment indenfor galleriverdenen, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. 97 16 13 59 eller via vores mail [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!