Princeton

Princeton

Er du på udkig efter nytænkende spartler til malerier? Så kunne Princeton være et godt bud til dig. Princeton forhandler innovative spartler og en helt ny slags værktøj, der er lavet af silikone og nylon. Du finder en bred vifte af forskellige former og konturer, som hver især kan være med til at skabe ny kunst. Det gælder både, når der skal tænkes kreativt ved madlavning, kagepynt, keramik, gips og tunge akrylmedier.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe med Princeton-spartler. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

30 varer

Faldende orden
pr. side

Vær kreativ med innovative spartler fra Princeton

Med Princetons Catalyst-værktøjer får du en nytænkende spartel med unikke former, som gør det endnu sjovere at male, lave keramik eller måske endda dekorere en kage. Catalyst-værktøjerne er lavet af nylon og silikone, som er varmebestandigt og godkendt til fødevarer.

Du finder både Catalyst-blade og Catalyst-kiler, hvor bladene er monteret på et børstehåndtag, der er ergonomisk tilpasset til din hånd. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge dem til, men vi ved, at de er særligt gode til kraftig maling med olier, akryl og vandblandbare olier. Ligeledes er de gode til madlavning og tåler desuden at komme i opvaskemaskinen.

Malericentralen hjælper dig med kunstnerartiklerne

Med de nytænkende og innovative spartler fra Princeton kan du være kreativ på en helt ny måde. Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række andre kunstnerartikler af fremragende værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe kunst.

Tag blandt andet et kig på vores spartler fra Maimeri eller vores spartler fra Pebeo. Er du nystartet, kan du tage et kig på vores startpakker, hvor du finder startpakker med blandt andet akvarel-, akryl- og oliemaling. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen gør vi os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Vi elsker at være kreative, og vi sætter en dyd i at levere kunstnerartikler til dig, der også elsker at være kreativ.

Med vores 50 års erfaring i branchen er vi altid klar til at hjælpe dig og dele ud af vores faglige ekspertise. Sidder du tilbage med spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du finder vores yderligere kontaktoplysninger nederst på denne side.