På lager
Varenummer:
Princeton-PB1503

Princeton Catalyst Silicone Blade Long Handled No 3 15mm G

56,00  DKK
  • Fragt fra kun 49,-
  • 1-3 dages levering. I nogle tilfælde optil ca. 8 dage

Catalyst ™ fra Princeton • Værktøjer, til maling
Ikke helt en børste. Ikke helt en paletkniv. Catalyst ™ -værktøjer er fremstillet af fleksibel silikone for at give kunstnere en ny udtryksform. Fås i to unikke stilarter: Catalyst ™ -kiler er ergonomisk designet til at passe i din hånd, hvilket giver en direkte interaktion med dit arbejde. Catalyst ™ Blades er monteret på kunstnerbørstehåndtag, der tilbyder en blanding af tradition og innovation.

Catalyst ™ er designet til brug med kraftig maling og kan bruges til olier, akryl og vandblandbare olier. Fordi de er varmebestandige, udmærker de sig med encaustics. Kunstnere bruger dem med gips, ler og endda frosting. Catalyst ™ -blade og -kiler er fremstillet af FDA-godkendt silikone og er gode til madlavning.

Oprydning er en leg med Catalyst ™ -blade og -kiler. Silikonen er let at rengøre og er modstandsdygtig over for opløsningsmidler. Oprydning kan i de fleste tilfælde udføres med mild sæbe og vand. Tørret maling kan skrælles af silikoneoverfladen. Catalyst ™ -klinger kan endda adskilles fra deres træhåndtag til rengøring og let udskiftes, når de er tørre.