Hos Malericentralen har vi 50 års erfaring med at sælge maleriprodukter. Men udover dette sælger vi også en masse andre ting, for eksempel sjove ting i træ. Udvalget af ting vi har i træ er godt, og det kan fungere perfekt som til gaven til manden, der har alt. Læs med her og find inspiration.

5 vare(r)
skammel
Snorkestopper-20
98,00 DKK
½ meter  bieer
98,00 DKK
½ meter øl
98,00 DKK
5 vare(r)

Ting ud af træ

De produkter vi har i træ, er blandt andet en skammel, en snorkestopper, og en holder til øl. Alt sammen ting til manden, der har alt. Alle tingene koster under 100 kroner, med undtagelse af skamlen, som koster 298 kroner. Det er derfor oplagt som en gaveide til ham, der har alt. Hvis I er nogle stykker, der går sammen om en gave, kan i sågar købe flere produkter, uden det behøver at koste særligt meget.

Foruden disse ting af træ, har vi på vores hjemmeside en hel kategori, som er tilegnet gaveidéer til manden, som har alt. Her finder du blandt andet en såkaldt øltrold, en vejrstation eller et barometer, som angiver, hvilket humør fruen er i. Dette er alt sammen gode gaveidéer, som ham der har alt vil sætte pris på.

Ting til haven

Udover de lidt fjollede gaver, er det også muligt at købe fine ting til haven hos os. Dette indebærer blandt andet granitfigurer i flotte former og farver, der kan pynte i enhver have. Vi har både dyr og figurer i sten og granit. Det er muligt både at købe nogle fjollede og nogle mere seriøse figurer, så du kan tilpasse dit køb alt efter, hvem modtageren er. Man kan for eksempel få en dreng på cykel, en fugl eller grise.

Foruden granitfigurer har vi også husnumre. Vi sælger husnumre med en højde på 40 og 70 centimeter, og de fås i farverne sort, hvid, kobber, antracitgrå, guld og sølv. Der medfølger tilmed skruer og plugs til montering, når du køber husnumre, bogstaver eller navneskilte.

Overrask til fars dag

Hvis du er typen, der altid giver din far det samme til fars dag, kan det være en god idé at handle hos os denne gang. Med en gave i træ eller en figur til haven, kan du være sikker på, at din far bliver overrasket over hans fars dags gave.

Produkter til dine kreative projekter

Foruden gaver til manden, der har alt, sælger vi også en hel masse produkter til dine kreative projekter. Dette indebærer blandt andet et stort udvalg af maling, pensler og lærreder. Skal du til at påbegynde et nyt kreativt projekt, kan du derfor trygt handle hos os. Alle produkterne er i god kvalitet og til en god pris.

Hos Malericentralen har vi 50 års erfaring med at sælge maling, vi vil derfor også rigtig gerne hjælpe dig med dit næste køb. Vi har hurtig levering. Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os over mail info@malericentralen.dk eller på telefon +45 97 16 13 59.