5 vare(r)
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/h/v/hvidskilt.jpg
http://www.malericentralen.dk/media/catalog/product/s/k/skiltsort.jpg
NumbersLetters-20
SPECIALLETTERSHVID-20
SPECIALLETTERSSORT-20
5 vare(r)

Store husnumre der pryder enhver ejendom

De senere år er det blevet populært med store husnumre, der ikke alene er praktiske, men som også pryder ejendommen utrolig smukt. De husnumre, som vi sælger her hos Malericentralen, hænger 10 mm ud fra muren, hvilket betyder, at du passende kan installere en lyskilde inden for afstandsklodserne, hvilket giver nummeret et særligt skær, når det er mørkt. Det er både æstetisk, samtidig med at det er praktisk, når der kommer gæster efter mørket er faldet på.

Store husnumre er både populære iblandt private, offentlige og virksomheder. Numrene er fremstillet af PVC, hvilket er en garanti mod erosion. Det betyder ganske kort, at de ikke slides ved kulde, varme, vand osv. Du vil derfor opleve, at de vil holde utrolig godt, og at de blot trænger til en klud i ny og næ.

Søger du andet til enten hus eller have?

Hos Malericentralen har vi, foruden vores husnumre, også et stort udvalg af øvrige ting til både hus og have. Sortimentet er bredt og dækker alt fra legehuse til solure og olielamper. Alt, hvad du måtte have brug for, for at gøre din for- og baghave hyggelig og indbydende, kan du altså finde lige her hos os.

Har du spørgsmål til vores mange produkter, eller har du blot brug for gode råd og vejledning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kontaktformular, på tlf. 97 16 13 59 eller via mail til info@malericentralen.dk.