1-12 of 21
1-12 of 21

Lanterner fra A2 Living til haven eller kirkegården 

Her på siden kan du finde A2 Livings lanterner i et væld af smukke farver og i 5 forskellige størrelser. Lanternerne fås i sort, hvid, kobber og i galvaniseret, så de passer ind i de fleste hjem – det er bare op til dig at vælge din ideelle farve. De mindste lanterner kaldes micro, mens de største hedder mega. Herimellem findes lanternerne i størrelserne mini, midi og maxi.

Du kan også få A2 Livings smukke hurricanes, som også er lavet i et kraftigt, galvaniseret materiale, der kan klare vind og vejr. Designet er minimalistisk ligesom lanternernes, så du kan have glæde af dem i mange år frem. De kan desuden bruges ude som inde. Se også A2 Livings vægbeslag til lanternerne her på siden. Vi forhandler vægbeslagene i sort og galvaniseret, og de passer til lanternerne i størrelserne micro, mini og midi. Når lanternerne hænges op i et vægbeslag, får de et helt andet og mere hyggeligt udtryk, der vil se smukt ud på råkolde vinterdage på terrassen.

Malericentralen – alt til hus og have! 

Foruden de fine lanterner og tilbehør fra A2 Living har vi hos Malericentralen også lanterner fra danske Ego. Egos lanterner er enkle og elegante, og de vil supplere lanternerne fra A2 Living smukt. Se også vores øvrige udvalg af produkter til hus og have som olielamper og fuglebade, der vil bringe yderligere hygge til din have.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af lanterner fra A2 Living eller vores øvrige produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 97 16 13 59 og på vores mail info@malericentralen.dk. Det er også muligt at skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!