EGO Design

EGO Design

Ego er et dansk brand, der producerer dekorativ og smuk udsmykning til hjemmet. Hos Malericentralen finder du en bred vifte af interiør og accessoires til hjemmet fra Ego Design, som omfatter lanterner, LED-stearinlys og vægkunst til både ude og inde. Fælles for alle er, at de udsmykker hjemmet og skaber en hyggelig stemning.

Gå på opdagelse i vores udvalg fra Ego Design og find lige præcis det produkt, der matcher din personlige stil. Skulle du støde på spørgsmål undervejs, eller får du brug for personlig vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udsmyk hjemmet med Ego Design

Lanterner, lys og vægdekorationer. Det kan næsten ikke lyde mere hyggeligt. Med Ego Design får du mulighed for at udsmykke og sætte den helt rigtige stemning i hjemmet. Ego Design er et dansk brand, og alle deres produkter er designet og produceret i Danmark. Blandt udvalget finder du både minimalistisk interiør og mere iøjefaldende interiør. Fælles for alle er dog, at de giver et dekorativt og hyggeligt udtryk til hjemmet – ude såvel som inde.

Med Ego Woods kan du udsmykke væggene med smukke trædekorationer med LED-lys på bagsiden. De kan anvendes både inde og ude, ligesom de fås i både sort og hvid. Ego Woods kan styres med en fjernbetjening, så du selv kan tænde, slukke eller sætte en timer.

Skab den helt rigtige stemning med lys

Man kan næsten ikke sige lanterner uden at tænke på hygge. Lanterner med lys er stemningsfyldte og har et idyllisk udtryk – uanset om de står på terrassen, i vindueskarmen eller på gulvet. Egos lanterner har et elegant udtryk, og de er 100% vejrbestandige, hvilket betyder, at du kan bruge dem både inde og ude.

Til lanternerne kan du desuden finde LED-stearinlys fra Ego, som ligner et rigtigt stearinlys på en prik. Det er nemlig lavet i ægte voks, og flammen ser også levende ud. Dog er de styret med en fjernbetjening, så du nemt kan tænde og slukke. Det giver den samme hyggelige stemning som levende lys, men LED-lysene sørger for et behageligt og sundt indeklima. Og så behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt du glemte at slukke for det levende lys.

Sæt stemningen med hyggelige lanterner og allergivenlige LED-stearinlys, og nyd Egos skønne design hver dag.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Sidder du tilbage med spørgsmål, tvivl eller undring? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Malericentralen bestræber vi os nemlig altid på at give dig en god oplevelse, når du shopper online hos os. Derfor får du også hurtig levering og billig fragt, så du lige straks kan få dit interiør hjem.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere giver gerne en personlig vejledning, så du kan finde lige præcis det produkt, du har brug for. Vi ser frem til at høre fra dig.