Brugskunst

Brugskunst

 

 

pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Brugskunst er blevet trendy, og det er ikke uden grund. Med brugskunst kan indrette og pynte dit hjem på en kunstnerisk måde, som skaber ro og hygge. Her på siden finder du vores store udvalg af billig brugskunst, som sætter et personligt præg på indretningen. Vores udvalg består af lysestager, skulpturer, træfigurer, vinholdere og meget mere. Fælles for alle er, at de er kunstneriske, dekorative og unikke indretningselementer til ethvert hjem.

Gå på opdagelse på siden her, og køb dit næste stykke brugskunst hos os.  

Indret dit hjem med brugskunst

Brugskunst og interiør har en helt unik charme over sig. Det er her, man kan udfolde sin personlighed gennem sin indretning. Hver enkelt stykke brugskunst har sin egen historie. Brugskunst er en billig løsning til at ændre og genopfriske et rum. Hyggelige lanterner, unikke skulpturer og charmerende lysestager. Alle disse sætter et personligt og dekorativt udtryk i ethvert hjem.

I vores sortiment af træfigurer finder du blandt andet den famøse nøddeknækker, som især ved juletid får lov at pynte i mange danske hjem. Med sin traditionelle, gamle stil dekorerer den rummet, alt imens den har en smuk historie bag sig.

Med en af vores flaskeskjulere kan du tage din vin-serveringen til nye højder. Vi tilbyder et bredt udvalg af unikke flaskeskjulere, som lægger an til samtale. Vores flaskeskjulere forestiller blandt andet en guitarist, en jæger og et brudepar, der alle gør det endnu sjovere at servere vin for dine gæster. Du kan tage et kig på vores flaskeskjulere og vinholdere her.

Den perfekte gaveidé

Brugskunst er ideel gaveidé til ham eller hende. Uanset om det er en fin fødselsdagsgave såsom et af vores dekorative fade, eller om det er en mere uformel gave såsom en sjov flaskeskjuler, er mulighederne mange.

Er det en gave til brudeparret, har vi søde figurer med brudepar. Det kan du blandt andet finde under vores samling af træfigurer fra DCUK. De flot udformede træfigurer frembringer et smil frem på læben, og det er vel egentlig det, der kendetegner en god gave. Du kan se vores udvalg af de fine træfigurer fra DCUK her.

Vi har et væld af brugskunst i fine former og flotte farver. Hos Malericentralen finder du altid billig brugskunst i høj kvalitet. Gør en af dine nærmeste glad med brugskunst, der får mundvigen til at vende opad.

Malericentralen – høj kvalitet siden 1970

Med mere end 50 års erfaring i branchen er vi hos Malericentralen altid klar med kompetent rådgivning, hvis du har brug for hjælp. Vi har desuden billig fragt fra 49,- og altid hurtig levering. Har du brug for hjælp? Vi vil altid dele ud af vores viden og imødekomme dine ønsker. Du kan kontakte os på telefon (+45) 97 16 13 69 eller på mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.