Uni Chalk Marker

Uni Chalk Marker

Her på siden finder du vores udvalg af de smarte Uni Chalk Markers, som er tuscher, der er perfekte til mærkning udendørs. De kan anvendes på glatte og jævne overflader såsom tavler, glastavler, vinduer, metal og plastik. De er vandfaste og nemme at anvende, hvorfor de er ideelle at bruge hos restauranter eller i detailbutikker, hvor der er behov for at ændre budskabet løbende.

Hvad end du vil bruge Uni Chalk Markers til at male motiver på porcelæn derhjemme eller til at skrive fine budskaber i caféen, er helt op til dig. Vi garanterer, at vores sortiment består af flotte farver, som kan hjælpe dig med lige præcis det, du vil skabe. Gå på opdagelse i vores sortiment og find dine næste Uni Chalk Markers.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Vandfast og holdbar maling med Uni Chalk Markers

Hvad end det er til butikken, caféen, bageriet eller bare for sjov, er Uni Chalk Markers sjove at bruge, samtidig med at de giver et holdbart og unikt resultat. De er nemme at anvende: skriv eller tegn, og lad det tørre. Så kan regnen komme an, og din tegning vil stadig stå snorlige.

Blækket i Uni Chalk Markers er opaque og kan fås i mange forskellige farver, som giver et flot resultat hver gang. De kan kun anvendes på glatte og jævne overflader, lige såvel som tegningen let kan fjernes igen med en våd klud.

Mal med Uni Chalk Markers

Uni Chalk Marker pens kan praktisk talt bruges overalt: på vinduet, tavlen, porcelænet eller metallet. Det er et oplagt kreativt værktøj til hjemmet eller til virksomheden, hvor du nemt kan lave en holdbar tegning eller tekst, som lige så nemt kan vaskes væk og laves på ny.

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af kunstner- og maleartikler, som gør det endnu sjovere at være kreativ. Ønsker du at male på tekstiler, kan du tage et kig på vores tekstilmaling. Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af Stabilo tuscher. Måske er du helt nystartet og mangler lidt flere kunstnerartikler? Så kan du tage et kig på vores startpakker.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen elsker vi at dele ud af vores faglige viden om alt indenfor kunstens verden. Vi er en flok engagede medarbejdere, som gør os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.