Posca

Posca

Er du på udkig efter professionelle tuscher til dine kreative hobbyer? Så er Posca tuscher det perfekte valg. Posca tusher er velkendt blandt både professionelle såvel som amatører grundet den høje kvalitet og alsidighed, som kendetegner Posca. Tuscherne fra Posca kan bruges til mange forskellige kunsthobbyer, herunder farvelægning, malerier, detaljearbejde, kort mm. Posca tuscher kan også bruges på forskellige overflader – eksempelvis på sten!

På denne side finder du et spændende og stort udvalg af Posca tuscher, blyanter, tilbehør og meget mere! Du finder blandt andet de populære Posca tuscher i pastel, metallic, glitter og neon, såvel som de populære Posca Mop’R. Uanset hvilket Posca produkt, du vælger, er du sikker på at modtage et fantastisk produkt, der er let at anvende.

pr. side

12 varer

Faldende orden
pr. side

Slip kreativiteten løs med en Posca tusch

Mærket Posca er hos de fleste kendt for deres fremragende tuscher – og det er der mange gode grunde til. Posca tuscher er lugtfri med kraftige farvepigmenter, og de er derfor heldækkende på mange forskellige overflader – også sort! Tuscherne er lavet på vandbaseret farve, og de kan bruges på enhver overflade. Du kan derfor sagtens bruge dem ovenpå maling, fotografier, sten, pap, m.fl.

Hos Malericentralen har vi et stort sortiment af varer fra Posca. Du har derfor rig mulighed for at finde lige præcis den Posca tush eller produkt, som passer til dit behov. Tuscherne fås i forskellige størrelser, så du kan laver streger og detaljer i den helt rigtige tykkelse. Foruden de helt almindelige standardfaver, finder du Posca tuscher i pastel, neon, glimmer og metallic, så du let kan sætte dit helt eget præg på din kunst!

Kunstartikler til hele familien

Er I mange i hjemmet, der elsker at lave kunst? Ønsker du at dele kreativiteten med andre? Måske holder du bare af at afprøve en masse forskellige medier? Uanset hvad, så har vi kunstartikler til enhver smag hos Malericentralen! Er I mange i familien, der er vilde med Posca, eller nyder du at have mange forskellige farver at vælge imellem? Så er vores Posca sortiment lige noget for dig! Her finder du nemlig et stort udvalg af Posca tusch sæt, der fungerer som den perfekte gaveidé eller startpakke.

Posca er dog ikke vores eneste kvalitetsmærke. I vores store sortiment af kunstartikler finder du blandt andet mærker såsom Essentials, der byder på basis- og startsæt til tegning, akrylmaling, vandfarve og akvarel. Du finder også andre anerkendte mærker såsom Derwent, der producerer tegneredskaber i bedste kvalitet.

Kontakt os

Hos Malericentralen elsker vi at hjælpe! Vi har over 50 års erfaring med at forhandle kunstartikler, og vi stiller derfor gerne vores ekspertise til rådighed. Har du derfor brug for vejledning til dit køb, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Når du handler hos os, sørger vi for hurtig levering på 1-3 hverdage. Derudover tilbyder vi billig fragt fra kun 49,- DKK, og vi har en høj score på TrustPilot. Du er derfor sikker på en god handelsoplevelse, når du handler hos os!