Derwent

Derwent

Er du på udkig efter tegneredskaber i højeste kvalitet? Så er produkterne fra Derwent det oplagte valg! Derwent er kendt for at producere tegneredskaber i topkvalitet, og deres produkter er det perfekte valg, uanset om du er nybegynder, hobbykreatør eller professionel kunstner. Derwent producerer også et stort udvalg af kunstartikler, herunder farveblyanter, pasteller, farvekridt, blyanter og akvarelblyanter.

Der findes ingen ’rigtig’ måde at være kunstner på, men der findes gode produkter. Ønsker du at lave kunst i høj kvalitet, er det derfor vigtigt, at du har dine tegneredskaber i orden. Når du køber produkter fra mærket Derwent, er du sikker på at modtage et udsøgt kvalitetsprodukt, som du har lyst til at bruge igen og igen.

Slip kreativiteten løs og gå på opdagelse i vores kæmpestore udvalg af produkter fra Derwent nedenfor!

pr. side

Varer 1-30 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Køb tegneredskaber til enhver kunstform

Alsidighed er uden tvivl et ord, der kan bruges om Derwent. Deres ekspertise har gjort det muligt for dem at producere et kæmpestort udvalg af tegneredskaber til enhver kunstform, og du finder det hele her hos Malericentralen! I vores sortiment finder du eksempelvis et stort udbud af kunstnersæt fra Derwent, så du kan have mange forskellige farver og tegneredskaber ved hånden.

På denne side finder du alt fra oliefarver til viskelædere, farveblyanter, pastelfarver, blyantspidsere og meget, meget mere! Derwent byder på et kæmpestort udvalg af produktsæt, der kan bruges til lige præcis din kunstform. Her finder du sæt med diverse farvesammensætninger, smukke sæt til kultegninger, farvesæt og tilbehør.

Slip din indre kunstner løs

Uanset om du har udtrykket dig kunstnerisk i mange år, eller om du er komplet nybegynder, er du sikker på at finde kunstartikler til netop din smag hos Malericentralen! Som nybegynder har dig rig mulighed for at eksperimentere og finde dit foretrukne medie, mens du som garvet kunstner har mulighed for at udfordre dig selv med nye teknikker og produkter.

Hos Malericentralen er alle kunstinteresserede velkomne, og vores sortiment reflekterer kunstens mange muligheder. Foruden kvalitetsmærket Derwent, finder du mange andre velansete mærker i vores sortiment, for eksempel Posca og Stabilo. Du har også mulighed for at handle ud fra dine interesser, eksempelvis akrylmaling, kalligrafi, oliemaling, osv.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Hos Malericentralen gør vi vores bedste for at give dig en god købsoplevelse. Skulle du derfor sidde inde med spørgsmål til en vare, din ordre eller noget helt tredje, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Med over 50 års erfaring inden for kunstartikler og tegneredskaber, hjælper vi dig gerne på vej, så du får valgt det helt rigtige produkt til dit behov.

Har du brugt din sidste maling, eller mangler du nye pensler hurtigst muligt? Så kan du trygt købe dine varer hos os! Vi sørger for hurtig leveringstid på 1-3 hverdage, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit nye køb. Derudover tilbyder vi billig fragt fra kun 49,- DKK!