Rammer

Rammer

Går du og mangler en ramme til maleriet, tegningen, plakaten, ugeplanen eller noget helt femte? Så har vi hos Malericentralen et stort udvalg af kvalitetsrige og stilrene rammer, som gør det nemt for dig at indramme dit kunstværk. Udvalget byder blandt andet på prisvenlige og elegante aluminiumsrammer, specialdesignede svæverammer efter mål og andre fine indramninger.

Uanset hvad din personlige stil er, byder vores sortiment på en lang række rammer, som passer til ethvert hjem. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find lige netop den ramme, der matcher dine behov og ønsker.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af rammer til ethvert hjem

Uanset om det er dit eget malede kunstværk, en plakat eller en børnetegning, kan en flot indramning skabe endnu mere liv og fokus på maleriet. En flot billedvæg af fine plakater og malerier er til at finde i mange danske hjem, og det er helt forståeligt. Det skaber en hyggelig og personlig stemning i hjemmet.

Med vores store udvalg af rammer tør vi godt garantere, at du finder en, der skal rumme dit kunstværk. Er du til sorte, hvide eller sølv aluminiumsrammer? Så har vi et stort udvalg af fine og simple rammer af aluminium, som passer perfekt som plakatramme. Er du mere til en ramme, hvor du hurtigt kan skifte billedet ud? Så har vi et udvalg af smarte rammer med frontload, som er ideelle til blandt andet uge- og madplaner.

Foruden aluminiumsrammer og smarte rammer er vi også leveringsdygtige i svæverammer, som leveres efter mål. Det betyder, at vi fremstiller svæverammen lige efter målene på dit maleri. Det skaber en flot svævende effekt, hvor maleriet virkelig kommer i fokus. Her finder du svæverammer i sølv, guld, sort, hvid og mange andre farver.

Malericentralen hjælper dig med din indramning

Hos Malericentralen har vi altid kvalitet og god service i højsædet. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, hvorfor vi altid kan give dig en professionel, kompetent og faglig rådgivning, når du handler hos os. Vi gør nemlig altid vores bedste for, at du får en god oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål omkring nogle af vores rammer? Eller måske noget andet? Uanset hvilket spørgsmål, du brænder inde med, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig en god vejledning. Du kan kontakte os på telefon eller mail, som du finder i bunden af denne side. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.