Kvalitets Lærred På Rulle

Kvalitets Lærred På Rulle

Lærred på rulle er genialt, hvis du ønsker selv at montere et lærred på en blindramme eller skal male et stort og aflangt maleri sammen med børnene og have det liggende på gulvet under processen. Hos Malericentralen-kreativ forhandler vi et stort udvalg af kvalitetslærreder på rulle i bl.a. hør og bomuld/polyester.

I vores sortiment finder du malerlærred på rulle, der fås i metermål og mange forskellige bredder. Ønsker du et andet antal meter på din rulle, end hvad du finder i vores udvalg af ruller med standardmetermål, så kan du også bestille lige præcis de antal meter, du har behov for. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find et lærred til dit næste malerprojekt.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Find store lærreder på rulle til at male på her

Kreative udfoldelser kender ingen grænser. Derfor kan det en gang i mellem være rart selv at kunne bestemme størrelsen på sine malerier, så man ikke er begrænset af malerlærreder med standardiserede mål.

Investerer du i vores kvalitetslærreder på rulle, kan du helt selv bestemme størrelsen på dine fremtidige malerier. Lærrederne er beregnet til montering og opspænding på en blindramme. Derfor anbefaler vi også, at du sømmer det fast til en blindramme med det samme inden brug. Det gør det nemmere og rarere for dig, når du skal i gang med at male. 

Lærred på rulle er også dejlig bekvemt, hvis du skal male et langt panoramabillede sammen med mange børn. Vi kender alle sammen tiden fra børnehaven, hvor en rulle papir blev rullet ud på gulvet, og så var det ellers bare at gå i gang med tuscher, farveblyanter eller maling. Papir går dog nemt i stykker, og derfor kan et rigtigt malerlærred være en bedre løsning, da det ikke så nemt kan blive ødelagt.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af andre kvalitetslærreder

Hvis vores lærreder på ruller ikke var det, du søgte, skal du ikke gå tomhændet herfra. Hos Malericentralen-kreativ har vi nemlig et alsidigt udvalg af lækre kvalitetslærreder i andre materialer.

Vores håndopspændte malerlærreder i bomuld/polyester er ideelle til den professionelle og kvalitetsbevidste kunstner eller maler. Lærrederne er ombukket og med sømfri kant, og så er de gode, hvis du maler med olie- og akrylmaling. Her kan vores hørlærreder også bruges, da de er  grundet med universalgesso.

Bevæger du dig i akvarellernes verdens, skal du have fat i et akvarellærred – her kan de andre lærredstyper nemlig ikke bruges. Vores lærreder er udviklet specielt til akvarelfarver, da det har en ekstrafin struktur og er grundet med en særlig akvarelgesso, der gør, at man kan male med akvarelfarver på lærred i stedet for papir.

Malericentralen-kreativ – Alt til den professionelle kunstner og nybegynderen

Hos Malericentralen-kreativ forhandler vi uendelig mange tegneredskaber og malerudstyr til både den professionelle kunstner og nybegynderen. Vi har samlet alle de nødvendige redskaber og udstyr, som du skal bruge for at komme godt i gang med din kunst eller supplere din eksisterende værktøjskasse af tegne- og malerudstyr.

Uanset hvad du har brug for, vil vi hos Malericentralen-kreativ altid hjælpe dig godt på vej. Derfor sidder vores fagkyndige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores sortiment af lærreder, eller har du behov for vejledning til at finde de rette redskaber, kan du altid kontakte os. Ring til os på tlf. 97 16 13 59 eller skriv via vores mail [email protected], så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.