Knud Laursen

Knud Laursen

Her på siden finder du vores brede udvalg af originale malerier fra kunstmaleren Knud Laursen. Hans kunst er karakteriseret af enkle og figurative kompositioner med flotte farver og nuancer. Du finder blandt andet malerier af landskaber, opstillinger og figurbilleder. Fælles for alle er, at de bærer tydeligt præg af øje for detaljen og sans for det æstetiske.

Gå på opdagelse i vores univers af Knud Laursens malerier, og find dit næste maleri til hjemmet. Du finder yderligere information om de enkelte malerier ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

11 varer

Faldende orden
pr. side

Oplev Knud Laursens malerier

Idylliske landskaber, smukke opstillinger og unikke motiver. Knud Laursens kunst kan beundres og betragtes i timevis. Den kan analyseres, fortolkes og snakkes om i ugevis. Hans sans for detaljen og flotte nuancer går igen på alle malerier og er med til at skabe unik kunst, der fanger øjet. De kan hænges overalt i hjemmet og give den tomme væg et helt nyt liv – uanset om det er i stuen, soveværelset, entréen eller noget helt fjerde.

Knud Laursen maler ofte, således at malerierne er stramt komponeret. Farverne og nuancerne er nøje udvalgt, så de er med til at fortælle historien. Med malerier af grønne og frodige landskaber kan du opnå en hyggelig stemning i hjemmet. Det samme kan du med hans skønne motiver og opstillinger. Undersøg sortimentet, og lad malerierne tale for sig selv.

Original kunst fra Malericentralen

Som kunstmaler er Knud Laursen præget af enkle og figurative kompositioner. Hos Malericentralen forhandler vi en lang række af original kunst fra anerkendte kunstmalere. Tag et kig på vores malerier af Anni Grøndahl, som er inspireret af naturen, stemninger, farver og pudsige situationer. Du kan også tage et kig på vores originale kunst af Flemming Rasmussen eller Jørgen Bæk.

Nogle malerier skal opleves i virkeligheden. Derfor har du naturligvis mulighed for at besøge vores fine galleri i Snejbjerg, hvor du kan se alle vores malerier. Det kan også sommetider være svært at forestille sig et maleri i hjemmet. Derfor giver vi dig muligheden for at tage det ønskede maleri med hjem, så du kan mærke efter, om det er det helt rigtige maleri til dit hjem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen går vi op i god service, og vi gør os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Har du spørgsmål til vores malerier eller brug for hjælp? Så står vi klar til at give dig en kyndig rådgivning og vejledning, så du kan være helt sikker på, at du vælger det rette maleri.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.