Porcelæns & Tekstil Maling

Porcelæns & Tekstil Maling

Kunne du godt tænke dig at give dit hjem mere personlighed? Vil du gerne sætte dit eget personlige præg på indretningen? Så er porcelæns- og tekstilmaling en nem og billig måde at gøre det på! Med de smarte porcelæns tuscher fra Edding har du muligheden for at tegne på porcelæn, glaseret keramik og ovnfast glas. Med tekstil tuscher fra Edding kan du farvelægge, dekorere, signere og markere på stort set alle typer stof.

Med porcelænsmaling og tekstilmaling kan du let fremstille personlige gaver. Du kan med fordel også gøre det til en aktivitet for hele familien –  med porcelænsmaling kan hvert familiemedlem eksempelvis dekorere deres eget krus. I sortimentet nedenfor finder du også tilhørende keramik, herunder krus, sparegrise, æggebægre, og meget mere!

pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Slip kreativiteten løs med porcelænsmaling fra Edding

Er du på udkig efter en kreativ aktivitet, som du kan lave med dit barn? Så er porcelænsmaling en perfekt idé! Med diverse porcelæns tuscher fra Edding har du mulighed for at personliggøre og designe dit eget porcelæn og glas. Du skal blot rengøre det porcelæn eller glas, du vil male på, og derefter tegner du det, du ønsker. Lad det tørre i 15 minutter, og bag det til sidst i ovnen i 25 minutter ved 160 grader.

Inden fiksering kan eventuelle fejl rettes til med vand. Efter varmefiksering tåler dekorationen maskinvask!

Porcelænsmalingen fås som tuscher i pakker med 6 stk. Her har du mulighed for at vælge lige præcis den pakke tuscher, hvis farver taler til dig. Du har også mulighed for at købe dem enkeltvis, og de er velegnet til både at male større områder samt fine detaljer.

Brug tekstilmaling til flotte designs i hjemmet og garderoben

Med tekstilmaling er mulighederne nærmest endeløse. Med tekstilmaling tuscher fra Edding kan du let tegne og designe pyntepuder såvel som t-shirt og meget, meget mere! De fine tuscher kan bruges på alle ubehandlede stoffer og tekstiler såsom bomuld, silke, hør, m.fl. De er hurtigttørrende og med neutral duft. De er nemme at arbejde med, og de fås med forskellige spidstykkelser.

Når du skal fiksere dit design, skal du blot stryge dit tekstil uden damp. Herefter kan det vaskes ved op til 60 grader! Du kan vælge imellem forskellige sæt og farvesammensætninger. Ønsker du flot variation i dit design, kan du med fordel vælge et sæt med 12 stk. Vil du holde dig til en bestemt farvepalet, eller er du vild med enkelte designs, kan du også vælge sæt med blot 5 stk.

Udforsk børns kreativitet med alderssvarende kunstartikler

Hos Malericentralen har kreativitet ingen alder. Derfor finder du hos os et stort udvalg af kunstartikler til børn og voksne, og amatører såvel som professionelle. I vores udvalg til børn finder du et stort sortiment af produkter diverse til tegn og leg. Du finder også lækre mærker såsom Carioca, og vi forhandler også produkter fra  Sten Tusch til at tegne på sten.

Har du brug for at kontakte os, kan du hurtigt og let sende os en besked via vores kontaktformular.