Carioca

Carioca

Det italienske kvalitetsmærke Carioca har mere end 50 års erfaring i at producere og udvikle skrive- og tegneredskaber til børn. Forældre har i dag større fokus på kvalitet og sikkerhed, når det gælder produkter til deres børn, og her vil Carioca ikke skuffe dig.

Hos Malericentralen-kreativ har vi samlet to kategorier med tegneredskaber fra Carioca – en kategori særlig velegnet til børn i alderen 4-12 år samt en kategori til deres udvalg af Magic Markers. Klik dig ind på en af kategorierne herunder, og find de næste tegneredskaber til dit barns penalhus.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Et stort udvalg af Carioca-tegneredskaber til børn

I kategorien 4-12 år finder du alle Cariocas tegneredskaber til børn. Kategorien er spækket med deres anerkendte Joy- og Jumbo-tuscher, Tita-farveblyanter og Temperello-tuscher. Du kan i hvert fald finde alt det, du mangler til dit barns penalhus eller en gave til børnefødselsdagen her hos os.

Specielt deres Temperello-tuscher er geniale til helt små børn, der endnu ikke har lært at holde og male ordentligt med tuscher endnu. Vi kender alle til problematikken med maste tuschspidser, fordi børnene trykker for hårdt mod papiret eller slår tuschen ned i bordet. Med tuscher fra Temperello-serien er det slut med fladtrykte spidser, da spidsen på disse er stump. Børnene kan trykke så hårdt, de vil, uden at den går i stykker. Det giver desuden barnet en større overflade at tegne med, som gør det nemmere for dem at farvelægge tegninger.

Udfold børns kreative evner med Magic Markers fra Carioca

Hvis du gerne vil lade dit barns kreative evner med farvelægning af tegninger i billedbogen udfolde sig på nye måder og samtidigt se julelys i deres øjne, så skal du prøve at investere i Cariocas Magic Markers. Tuscherne har de samme høje standarder og kvalitet, som du kender det fra andre Carioca-tegneredskaber og har også ventilerede hætter, der forhindrer hurtig udtørring af tuscherne.

Trylletuscherne fås i 2 forskellige udgaver – et sæt, der kan forvandle farver og et sæt, der kan slette farver. Forvandlingstuschsættet kan bestilles i sæt af 10 eller 20 tuscher. I hvert sæt findes der én specialtusch, som er den, der skal bruges, når man gerne vil forvandle farven til en ny, mens de resterende tuscher har hver sin farve.

Samme koncept gælder for slettetuscherne. Sættet fås med 10 tuscher - 9 farvetuscher og én slettetusch. På den måde kan dit barn male ligeså tosset, det vil, og maler barnet forkert, kan det med lethed altid slettes igen.

Find tegneredskaber til børn og voksne hos Malericentralen-kreativ

Foruden de populære børnetuscher fra Carioca forhandler vi også de kendte TOUCH Twin Markers, der er ideelle til farvelægning på papir, uden at det trevler eller går i stykker.

Er der opstået spørgsmål undervejs til vores tuscher fra Carioca, eller har du behov for vejledning til dit næste køb af tegneredskaber? Så står vi hos Malericentralen-kreativ altid til rådighed for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Ring til os på tlf. 97 16 13 59, eller skriv via vores mail [email protected], så vender vi hurtigst muligt tilbage.