Startpakke Olie

Startpakke Olie

Er du vild med at arbejde med oliemaling, eller har du måske overvejet at prøve det? Så kan du finde alle kunstartiklerne, du har brug for lige her! Nedenfor finder du nemlig fine startpakker til oliemaling, så du kan udforske et nyt medie eller blot opfylde de manglende reserver nemt og enkelt.

En startpakke er den perfekte måde at komme i gang med at male med oliemaling. Vores startpakker er sammensat med stor ekspertise, og du er derfor sikker på at modtage produkter i topkvalitet. Med en startpakke til oliemaling kan du købe alt, du har brug for, med blot ét klik – nemmere bliver det ikke! Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og find lige præcis den startpakke, der passer bedst til dig.

pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Kom godt i gang med at male med oliemaling

Oliemaling er en bestemt type maling, der er populær at male med. Den adskiller sig fra akrylmaling ved at være oliebaseret i stedet for vandbaseret. Oliemaling er specielt velegnet til farveblanding, og du kan derfor opnå de skønneste farver med blot grundfarver. Oliemaling tager en smule længere om at tørre i modsætning til akrylmaling, men dertil er penselstrøgene også mindre tydelige.

I startpakken Georgian får du lækre oliefarver fra Georgian Oil Colour. Derudover indeholder pakken også et foldbart staffeli, lærreder i diverse størrelser, en palette, maleolie og pensler. Startsættet er en oplagt gaveidé til dig selv eller den spirende kunstner, der ønsker at prøve oliemaling.

Ønsker du at gå all in, kan vi anbefale den større startpakke med Georgian Oil Colour. Her får du også et smukt staffeli, 10 forskellige oliefarver fra Georgian Oil Colour, 3 pensler, en malerplade, malerkniv og en pallette. Startsættet er et ideelt introduktionssæt til at opdage oliemaleriets verden.

Startpakke til enhver kunstform

Har du lyst til at afprøve et nyt kunstmedie? Har du en kunstnerspire gemt i maven? Måske ønsker du at give kreativitetens gave til dine børn eller børnebørn? Uanset hvad, så finder du en passende startpakke her! Med en startpakke kan du let komme i gang med at lave kunst, og du skal ikke undersøge, hvilke medier der skal bruges. Hos Malericentralen finder du nemlig et kæmpestort udvalg af startpakker, så du nemt og hurtigt kan komme i gang!

I vores store sortiment af startpakker finder du blandt andet startpakker til at tegne, startpakker til akvarel, akrylmaling, posca og meget, meget mere! Du finder også fine startpakker til børn, så de på en nem og overskuelig måde kan afprøve diverse kunstmedier.

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med salg af maling og kunstartikler. Du er derfor i trygge hænder, når du handler hos os. Vi kender til god kvalitet, og du er derfor sikker på at finde produkter i topkvalitet hos os. Har du spørgsmål til vores sortiment, din ordre eller noget helt tredje? Så kan du hurtigt og nemt kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!