Startpakke Børn

Startpakke Børn

Har du et barn, barnebarn eller arbejder du måske med børn? Så kan du give dem kreativitetens gave med et flot tegnesæt til børn. Vores startpakke til børn er den perfekte introduktion til nogle af kreativitetens mange medier. Det er et flot tegnesæt til det spirende kunstnerbarn, og det indeholder alle de ting, barnet skal bruge for at komme i gang.

Med et tegnesæt til børn giver du dit barn en mulighed for at opleve kreativitetens mange muligheder. Startpakken til børn indeholder nemlig alt fra akrylfaver til pensler, en farveblandingsguide, pastelkridt, tegnepapir og meget mere! Er dit barn klar til at slå sin indre kunstner fri, så kan vi kun anbefale vores udvalg af startpakker nedenfor!

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Tegnesæt til børn

Er du selv vild med at være kreativ, og har du lyst til mange timers kreativitet sammen med dit barn? Så er et komplet tegnesæt til børn den helt rigtige løsning! Hos Malericentralen finder du et flot udvalg af sammensatte startsæt til børn, så du i ét køb får alt det, dit barn har brug for for at komme godt i gang med noget kreativt.

I vores udvalg finder du blandt andet en startpakke fra Simply Art, der indeholder både staffeli, akrylmaling, pensler, akvarelfarver, pastelkridt, diverse tegnepapirer, farveblyanter og meget, meget mere!

Foruden tegnesæt til børn forhandler vi også startpakker med diverse kunstartikler. Når du køber et startsæt til dit barn, kan du i samme omgang også købe et sæt til dig selv. Måske elsker du at tegne, men vil gerne give dig i kast med oliemaling?

Startpakker med forskellige kunstartikler

Det er ikke kun børn, der kan have god gavn af en startpakke til kunst. Den spirende kunstner findes i alle aldre, og det er også en kosteffektiv måde at afprøve de forskellige kunstartikler på. Derfor finder du hos os et flot udvalg af diverse startpakker med forskellige kunstartikler.

I vores sortiment finder du blandt andet en startpakke til akvarel, hvor du har rig mulighed for at udforske og øve dig på akvarelmaling. Vi har også startpakker til oliemaling såvel som startpakker til at tegne. De mange forskellige startpakker gør det muligt for dig at finde den helt rigtige sammensætning af kunstartikler, så du har de bedste vilkår for at komme i gang med at være kreativ.

Ønsker du professionel vejledning?

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med salg og brug af malerartikler. Vi ved, hvad god kvalitet er, og du er derfor altid i gode hænder, når du handler hos os. Vi deler gerne ud af vores erfaring. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle ønske vejledning i vores produkter.

Har du spørgsmål til produkterne i vores sortiment eller din ordre? Så kan du med fordel skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Vi glæder os til at høre fra dig.