Sæt til akrylmaling

Startpakke Akryl

Hvis du elsker at male, er Malericentralen det perfekte sted for dig! Vi har over 50 års erfaring med at sælge ting til kreative sjæle. Om du er professionel, eller om du først lige begyndt, har ingen betydning – så længe du blot elsker at male. Vi går meget op i, at vores produkter er i god kvalitet, og derfor kan du føle dig helt tryg, når du handler hos os.

Vi sælger blandt andet mange startpakker til folk, som enten har malet mange år, men også til folk, der lige er begyndt. Læs med her og bliv klogere på, om en startpakke er noget for dig.

pr. side

7 varer

Faldende orden
  1. Startpakke - Simply - Startpakke Akryl
    Startpakke - Simply
    Tilbudspris 248,00  DKK Regulær pris 399,00  DKK
    På lager
pr. side

Akrylmaling og akrylfarver

Man taler både om sæt med akrylmaling og sæt med akrylfarve. Hvis ikke du er vant til at male, kan det være vanskeligt at kende forskel på akrylfarver og akrylmaling. Når man taler om akrylfarver, mener man typisk alle de forskellige farver, som akrylmalingen kommer i.

Mange holder af at male med akrylmaling, da det er let at håndtere. Det er meget let at blande de forskellige farver maling sammen, så det ser professionelt ud. Et sæt med akrylmaling er derfor oplagt til dig, der ikke har malet så meget før. Derudover er det også ideelt til børn, som kan få mange timers sjov til at gå med at male med et sæt med akrylfarver.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at male med akrylmaling. Det er meget let at vaske af både hænder og tekstiler, hvis man er kommet til at spilde malingen. Det er desuden en forholdsvis billig form for maling, og derfor kan man købe store mængder og få mange timers sjov ud af det.

Akrylmaling fås i et hav af akrylfarver. Ikke nok med, at vi sælger en masse forskellige farver, så kan man også blande sig til dem, ved blot at have de mest basale farver derhjemme. Hvis du bliver god til at blande maling, er der altså en del penge at spare.

Vi har et stort udvalg

Malericentralen er perfekt til dig, hvis du elsker at være kreativ på den ene eller anden måde. Vi har nemlig et hav af produkter, som alle sammen er til gode priser. Foruden sæt med akrylfarver har vi også en startpakke til pouring maling, som er en helt speciel form for maling. Her spreder man typisk malingen rundt med en spartel inden den tørrer, og på den måde skaber man et unikt resultat. Når man arbejder med pouring, er det vigtigt at lade det tørre i mindst 24 timer.

Hvis det ikke lyder som noget for dig, har vi også en startpakke til oliemaling, som er til dig, der gerne vil prøve kræfter med at male med oliemaling. Denne form for maling giver et helt specielt udtryk, som mange er meget betaget af. Du kan også kaste dig ud i at male med Posca. Posca er akryltuscher, som du kan bruge til at male på alle tænkelige overflader.

Prøv dig frem og find ud af, hvilken af vores startpakker, der er noget for dig!