Gulvstaffelier

Når du finder penslen frem og tager den kreative hat på, skal du selvfølgelig have et godt staffeli, som vil holde godt styr på dit lærred, når du maler. Et staffeli er helt afgørende, hvis du gerne vil have en god oplevelse og få de bedste forudsætninger for gode resultater, når du maler. 

Der findes flere forskellige typer af staffelier, men hvis du gerne vil stå op, mens du maler, er et gulvstaffeli det helt rette valg for dig. Derfor finder du selvfølgelig et stort og varieret udvalg af gulvstaffelier her hos Malericentralen, hvor du får gode priser som altid. 

 

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er et gulvstaffeli?


Et gulvstaffeli er kort sagt et staffeli, der har lange ben, så det kan stå på gulvet. Staffeliet er derfor det perfekte stativ for dig, der har brug for støtte til dit lærred, når du maler. Gulvstaffelier er populære blandt mange kreative sjæle – både professionelle kunstnere og amatører. 


Derfor kan et gulvstaffeli også være en god løsning for dig, der er på udkig efter noget andet end de mindre staffelier til bordet


Hvad er fordelene ved at bruge et gulvstaffeli?

Et gulvstaffeli er først og fremmest en rigtig god løsning for dig, der gerne vil have en behagelig arbejdsstilling, når du maler. Med gulvstaffeliet kan du stå op og male, og du kan nemt bevæge dig rundt til alle dele af lærredet og male i forskellige positioner. 


Det er godt for kroppen og for blodomløbet at stå op og arbejde, og det giver dig på samme tid mulighed for at svinge penslen med stor vigør, da din kreativitet ikke bliver begrænset af en fastlåst position. Derfor er et gulvstaffeli også et godt valg, når du skal arbejde på store lærreder. Når lærredet er placeret på et gulvstaffeli, kan du nemt komme op og ned samt til højre og til venstre, så du kan arbejde på alle de små detaljer og komplekse motiver på hele lærredet. 


Et gulvstaffeli kan selvfølgelig også bruges til mange andre ting end maling, og et staffeli til gulvet kan derfor også være en god løsning for dig, der tegner, laver collager eller er kreativ på en helt anden måde. 


Du kan købe dit nye gulvstaffeli online her hos Malericentralen, hvor du kun finder staffelier i høj kvalitet, der giver dig de absolut bedste forudsætninger for at arbejde kreativt uden forhindringer.