Bordstaffelier

Et godt staffeli er en helt afgørende del af inventaret for enhver kunstnerisk sjæl, der er seriøs med at male eller tegne. Staffeliet sørger for at få dit lærred op i en god position, som giver dig et godt overblik over dit arbejde, og som på samme tid sikrer dig en god arbejdsstilling, så du ikke får ondt i ryg og nakke, når du maler time efter time. 

Staffelier giver dig desuden mulighed for at låse dit lærred fast til staffeliet, så du får de absolut bedste betingelser for at placere alle dine penselstrøg helt perfekt. 

Til det formål er bordstaffelier yderst populære, og derfor finder du altid et stort udvalg af bordstaffelier her hos Malericentralen. Du kan få det store overblik over vores udvalg lige her på siden, hvor du kan købe bordstaffelier i høj kvalitet til skarpe priser. 

 

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvornår er et bordstaffeli velegnet?


Et bordstaffeli adskiller sig fra et gulvstaffeli, som er større end et bordstaffeli. Et bordstaffeli er beregnet til at stå på en plan overflade som eksempelvis et bord, hvor staffeliet giver dig et stabilt og justerbart stativ til at støtte dit lærred. 

Et bordstaffeli er et godt valg for dig, der har brug for et stabilt staffeli, som ikke skal være alt for stort. Med et bordstaffeli får du nemlig ikke mulighed for at arbejde på de helt store lærreder, som du kan arbejde på med et gulvstaffeli. Men skal du arbejde på et lille eller mellemstort lærred, er et bordstaffeli helt perfekt. 

Et bordstaffeli kan nemt justeres i højden, og du får på den måde mulighed for at finde en god arbejdsstilling ved bordet, mens du kan sidde komfortabelt på en stol eller vælge at stå op, hvis dit bord er højt nok. 

Hvis du har brug for et fleksibelt staffeli, der nemt kan pakkes sammen, er et bordstaffeli også et godt valg, da staffeliet altid nemt kan pakkes sammen og gemmes væk i et skab. 


Køb dit bordstaffeli online i dag


Her hos Malericentralen kan du nemt købe dit nye bordstaffeli online. Vi har et varieret udvalg lige her på siden, hvor du har rig mulighed for at finde lige netop det bordstaffeli, der passer til dig, når det kommer til bl.a. størrelse og pris. 

Alle vores bordstaffelier kommer i en høj kvalitet, som gør dem velegnede til både den professionelle kunstner og til den seriøse hobbykunster.