Med spartler og maleknive kan du skabe dybde og struktur i dine malerier. Hos Malericentralen har vi et stort udvalg af spartler, som gør det muligt for dig at lege med malingens lag og gøre det helt unikt. Du finder spartler og maleknive i forskellige modeller og størrelser, så du er garanteret at finde dem, der passer til lige netop dit kreative maleprojekt.

Udforsk sortimentet nedenfor og oplev de forskellige spartlers funktioner og egenskaber. Du finder yderligere information ved at klikke ind på de forskellige kategorier og produkter. Dermed er du garanteret at finde den helt rette spartel for dig.

Skab dybde og struktur med spartler til malerier

Spartler til malerier bruges ved akryl- og oliemaling. De giver en legende effekt, som gør det muligt for dig at lave tykke lag med malingen og give det dybde. Det er kun fantasien, der sætter grænser for det, du kan opnå ved hjælp af en spartel. Uanset om du vi skabe unikke mønstre, fine linjer eller blot lidt dybde, kommer du langt med en spartel. Det er nemlig et multifunktionelt værktøj, der kan skabe fremragende effekter på dine malerier.

Hos Malericentralen forhandler vi spartler og maleknive fra blandt andre Maimeri og Pebeo. Maimeri er en anerkendt, italiensk virksomhed fra 1923, som producerer maling og maleværktøjer til den kreative kunstner. Hos Maimeri er kvalitet og funktionalitet velovervejet ned til mindste detalje. Pebeo er en anerkendt virksomhed fra Frankrig, som er kendt for deres gode håndværk og produkternes høje funktionalitet.

Fælles for begge producenter er, at deres udvalg af spartler består af en bred vifte af forskellige modeller, længder og tykkelser. Du kan være forsikret om at få en spartel, som ligger perfekt i hånden, når du skal skabe dybden og lege med strukturen på dit maleri.

Slip din indre kunstner løs med Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en lang række maleudstyr, som er tiltænkt både den professionelle og den nystartede kunstner. Med vores store sortiment er du garanteret for ikke at gå ned på udstyr, når du skal i gang med at skabe kunst. Tag blandt andet et kig på vores maletilbehør. Her finder du blandt andet pipetter, malerkasser og malerpaletter.

Når du handler hos os, gør vi altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. Vi sætter en dyd i at levere produkter til kreative projekter og i at levere en god service. Har du spørgsmål til vores sortiment, produkter eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular, ringe os op eller sende en mail. Så står vores kompetente medarbejdere klar til at dele ud af deres faglige ekspertise og rådgive dig.