Svæverammer

Svæverammer

DET STØRSTE UDVALG AF SVÆVERAMMER TIL MALERIER OG LÆRREDER

Her finder du svæverammer til malerier og lærreder, der laves efter specialmål. Står du derfor og mangler en svæveramme til dit eget færdigmalede maleri, eller et maleri du netop har købt, så kan du her finde nøjagtigt den ramme, der passer både farve- og dybdemæssigt samt efter netop de mål, du skal bruge. 

Se nærmere på vores store udvalg af svæverammer i træ, sorte svæverammer samt guld og sølv svæverammer m.fl. Du klikker dig blot ind på de forskellige produkter og vælger den størrelse, du ønsker – så kommer prisen frem lige med det samme. Vi har både nogle billige svæverammer, samt nogle lidt dyrere rammer i højere kvalitet. Når du bestiller en svæveramme, skal dette gøres i de mål, som maleriet/lærredet har. Vi ligger 1 cm til, så der bliver luft rundt om lærredet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

 

HVORNÅR SKAL JEG VÆLGE EN SVÆVERAMME?

Svæverammen er en ramme, der fastsættes bag på maleriet, således at der er 5 mm luft mellem maleriet og rammen. Dermed ser det ud som om, at maleriet svæver inde i rammen – deraf navnet svæveramme. En svæveramme vælges, hvis du ønsker at tilføre et moderne udtryk til dit maleri og den øvrige indretning i hjemmet.

Nogle lærreder kræver, at maleriet sættes i en ramme, da det ellers kan vride sig, når det fugtes af maling. Dette gælder eksempelvis, hvis du køber vores billige malerlærreder. Ønsker du ikke at have dit lærred i ramme, anbefaler vi derfor, at du vælger et af vores kvalitetslærreder.

KØB SVÆVERAMMER EFTER MÅL OG MED DEN RETTE DYBDE

Hos Malericentralen kan du vælge imellem utallige svæverammer, der laves efter mål. Skal du bruge rammer med over 280 cm i omkreds, samles disse selv ved hjælp af vores saml-selv-system. Dette gælder, hvis ikke andet er aftalt. Er du i tvivl om, hvordan rammen skal samles, kan du med fordel se en video, hvor vi viser dig, hvordan man nemt og hurtigt samler en svæveramme.

Når du skal finde en svæveramme til dit maleri eller lærred, er det desuden vigtigt, at du vælger en, der passer til dybden på dit lærred. Søger du eksempelvis en svæveramme til et af vores 4 cm dybe boxlærreder, er det vigtigt, at blindrammen også har denne dybde.

Er du i tvivl om, hvilken svæveramme eller hvilket malerlærred du skal vælge? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 97 16 13 59 eller mail [email protected].