Posca sortiment

Posca sortiment

Er du, eller en du kender nybegynder inden for det kreative felt, hvad angår tegning? Så skal du kigge nærmere på vores komplette udvalg af Posca-tuscher her hos Malericentralen-kreativ, som fås i et væld af forskellige pakkeløsninger og sortimentsgaveæsker. Pakkerne er ideelle som gave, uanset om modtageren er professionel eller amatør. Posca-tuscherne er specialistens foretrukne redskab og vil helt sikkert være et hit hos alle.

Tuscherne kommer i alle regnbuens farver og er sorteret i størrelser og farveskalaer i pakkerne. På den måde kan du finde lige den type tusch, du er på udkig efter. Det er bare om at gå på udkig i udvalget nedenfor og finde den helt rigtige tusch for dig.

pr. side

29 varer

Faldende orden
pr. side

KØB POSCA-TUSCHER I PAKKER OG GAVEÆSKER HER 

Her på siden kan du finde en tusch til ethvert formål. Leder du efter kolde eller varme farver for at sætte den rette stemning, eller er du på udkig efter tuscher med glitter til festlige motiver, så finder du det rette her. Vi har en bred palette af farver – også de populære pastelfarver. Du har selvfølgelig også mulighed for at få en masse farver på én gang, hvis du ikke kan vælge, og derfor har vi flere samlede pakker med helt op til 36 forskellige farver.

Du kan også vælge tuscher efter størrelse, så du har mulighed for at lave den præcise, skarpe streg med de tynde tuscher eller voluminøse linjer med de brede. Tuscherne fås i størrelserne PC-1, PC-3, PC-5, PC-8 og PC-17, så der er stor variation. Vær dog opmærksom på, at hver æske med Posca-tuscher indeholder den samme størrelse per æske. Køb de populære Posca-tuscher i dag, så du kan få det perfekte og knivskarpe farvelægningsresultat hver gang.

VI HAR ALT TIL FARVELÆGNING 

Udover vores populære tuscher i pakkeløsninger fra Posca forhandler vi hos Malericentralen-kreativ også en lang række andre tuscher og andet, du kan farvelægge dit papir med. Se bare vores tegneredskaber fra Derwent, pasteller og oliepasteller, blyanter og meget mere. Vi sørger også for at dække dig ind med alt, du skal bruge til at farvelægge andet end papir som porcelænsmaling og tekstilmaling. Hvad end du skal bruge af redskaber, kan du helt sikkert finde det hos os.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilken form for Posca-tusch, du skal vælge til dit projekt, står vi klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. Det er bare om at ringe på tlf. +45 97 16 13 59 eller skrive til vores mail [email protected]. Husk desuden at du kan få fri fragt hos os, hvis du køber for 49 kr. eller mere.