Pebeo Resin

Pebeo Resin

Pebeo Resin er udviklet af professionelle dekoratører og kunstnere, som har forstand på alt, der har med støbninger at gøre. Pebeo Resin er nemlig et tokomponent epoxyharpiks system, der er ideel til støbning i former, indrammede medier og indstøbninger. Samtidig giver det et beskyttende lag lak og et flot udtryk.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og find flere forskellige former for Pebeo Resin og Pebeo Crystal og i flere farver, som altid giver et professionelt look. Har du spørgsmål eller brug for hjælp undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os.

pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af Pebeo Resin

Der er mange grunde til, at Pebeo Resin er sjovt at arbejde med. Det giver først og fremmest altid et flot og professionelt udtryk. Vores udvalg af Pebeo er stort, og du finder både transparente og farvede løsninger, såvel som begyndersæt. Samtidig finder du Pebeo Gedeo Resin, som er 50% bioresin, der er mere sikkert og miljøvenligt – og giver de samme professionelle resultater.

Pebeo Resin er sjovt at anvende, hvor du kan skabe alverdens støbninger og indramninger. Det er et tokomponent epoxyharpikssystem bestående af resin og hærder, som gør den yderst stærk og solid. 

Lav smukke kreationer med Pebeo Resin

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan kreere med Pebeo Resin. Med Pebeo Crystal og Pebeo Resin kan du lave smukke støbninger, som kan bruges til nøgleringe, køleskabsmagneter og eller små fine figurer, der pryder i hjemmet. Samtidig kan du med Pebeo Glazing Resin skabe en glaseffekt på billeder og visitkort.

Tag dig endelig god tid til at kigge rundt på siden, og find lige netop den Pebeo Resin, der matcher dine behov og ønsker. Vi tør godt garantere, at du får det sjovt med Pebeo – og naturligvis altid et smukt resultat. Tag også gerne et kig på vores udvalg af ArtResin, Effect Liner og kunstmaling.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken Pebeo Resin du skal vælge? Og har du brug for en grundig og professionel vejledning til at finde den helt rigtige? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør os nemlig umage for at give dig en god oplevelse, når du besøger vores online univers af kreativitet og kunstnerartikler.

Kontakt os endelig på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvis du sidder tilbage med spørgsmål og har brug for hjælp. Vores dygtige personale rådgiver og vejleder dig, og for dem er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Vi ser frem til at høre fra dig!