Van Gogh Olie Pastel

Van Gogh Olie Pastel

Er du på udkig efter lækre oliepasteller og pastelblyanter? Så behøver du ikke at lede mere. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af pasteller fra det anerkendte brand Van Gogh. Oliepastellerne er lavet ar rene pigmenter, mineralolier og voks, hvilket giver en unik blødhed, som gør det nemt at male med forskellige teknikker.

Gå på opdagelse i vores udvalg af pasteller fra Van Gogh og find lige netop de produkter, der skal sætte gang i det kreative projekt. Pastellerne fås i pakker med 10 eller 12 stykker i forskellige, unikke farver med høj lysægthed.

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Pastelmaling med Van Gogh

Van Gogh pasteller er fremstillet af Royal Talens og er kendt for den høje kvalitet med unik pigmentering og høj lysægthed. Oliepastellerne er bløde, hvilket gør dem nemme at arbejde med. Her kan du skabe unik kunst ved simple teknikker såsom lag-på-lag-teknikken, hvor du kan danne dimensioner af flotte farver, som harmonerer med hinanden.

Carré pastellerne er, modsat oliepastellerne, lidt hårdere, da de er fremstillet af pigmenter og forskellige typer ler. Det gør dem til et oplagt redskab, når det angår skitsering. Carré pastellerne kan desuden blandes med vand og bruges til smarte effekter. Til yderligere skitsering og optegning kan du sætte prikken over i’et med Van Gogh-blyanter. Her får du en pakke med 12 flotte farver, som kan tage din kunst til nye højder. 

Vær kreativ med Malericentralen

Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af kvalitetsrige kunstnerartikler til dig, der elsker at være kreativ. Uanset om du er professionel, nystartet eller blot mangler lidt kreativt grej til børnene, er du garanteret at finde noget hos os.

Foruden pasteller fra Van Gogh har vi et bredt udvalg af lækre pasteller fra Rembrandt og Derwent. Fælles for alle er, at de er nemme at arbejde med, har en høj lysægthed og en unik pigmentering. Vi anbefaler dig at tage et kig på vores tegneblokke, hvor du blandt andet finder pastelpapir. På den måde kan du være sikker på at male på et professionelt lærred, som er designet til pasteller.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Malericentralen er vi altid klar til at give dig en kyndig rådgivning. Er du i tvivl om de forskellige teknikker med pastelmaling, eller har du spørgsmål omkring vores sortiment? Så er vi behjælpelige med gode råd og kompetent vejledning.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi vil nemlig gerne have, at du får en tryg og god oplevelse, hver gang du handler hos os. Du kan kontakte os på mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.