Rembrandt Soft Pastel

Rembrandt Soft Pastel

Er du på udkig efter kvalitetsrige og professionelle pasteller med en intens og smuk farvefrigivelse? Så har vi hos Malericentralen et stort udvalg af pasteller fra den verdenskendte producent Rembrandt. Udvalget består af et væld af farver og størrelser, ligesom du finder forskellige størrelser pakkeløsninger.

Du kan både købe pastellerne enkeltvis eller i pakker af 30, 60 eller 90 stykker. Gå på opdagelse i vores sortiment af Rembrandt-farver og pasteller, og find lige netop den løsning, der passer til dine ønsker.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Rembrandt-farver med intens farvefrigivelse og høj lysægthed

Rembrandt Soft Pastels blødhed er karakteristisk for den intense farvefrigivelse og smukke toning. Ligeledes har alle pastellerne en høj lysægthed, og hver farve er lavet med unikke pigmenteringsformler. Det gør det muligt for dig at lege med Rembrandt-farverne på en helt særlig måde. Ved simple teknikker kan du nemt skabe unik kunst med lag-på-lag effekt, hvor kun fantasien sætter grænser.

Foruden de bløde pasteller byder sortimentet også på professionelt pastelpapir og kvalitetsrige pastelbørster fra Rembrandt. For at få den optimale effekt af pasteller, vil vi anbefale dig at male på pastelpapir. Det giver nemlig et professionelt lærred, som er designet til maling med pasteller. Her kan du blandt andet tage et kig på det syrefrie pastelpapir fra Rembrandt, som garanterer at arbejdet forbliver i den rette stand i mange år.

Gå på opdagelse i vores kreative verden

Hvis du, ligesom os, elsker at slå kreativiteten løs, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Malericentralen er vi leveringsdygtige i en bred vifte af kunstnerartikler til både den nystartede eller professionelle kunstner. Overvejer du at kaste dig ud i den kreative verden af Rembrandt-pasteller, har vi et startersæt med 15 halvpasteller.

Ønsker du at udforske den kreative verden endnu mere, har vi også et stort udvalg af pasteller fra andre anderkendte producenter. Tag blandt andet et kig på pasteller fra Van Gogh eller Derwent. Mangler du tegneblokke, har vi en lang række papirblokke til både tør- og vådmaling.

Malericentralen er klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen er god service alfa og omega for os. Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi altid lynhurtig levering og billig fragt. Sidder du tilbage med spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig og dele ud af vores faglige ekspertise.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for rådgivning. Det kan du gøre på enten mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.