Derwent Pasteller

Derwent Pasteller

Derwent har i mere end 175 år skabt kunstnerartikler, og deres viden og ekspertise afspejler sig i ethvert produkt. Her er pasteller absolut ingen undtagelse. Derwents pastelblyanter og oliepasteller er særligt kendt for deres fremragende ydeevne og høje kvalitet med en cremet konsistens, der gør dem nemme at blande. Derfor kan du sagtens give dig i kast med at forbedre og udvikle dine færdigheder indenfor tegning og maling.

Udvalget består af forskellige sæt med pasteller i flotte farver. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor og find lige netop det sæt, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Udvikl dine færdigheder med Derwents pastelblyanter og oliepasteller

Derwents pastelblyanter er brugervenlige, kvalitetsrige og lysægte. De er det perfekte valg for ambitiøse kunstnere, hobbyfolk og nybegyndere, der elsker at være kreative. De er sammensat af pigmenter, som garanterer en blød pastel, som er nem at arbejde med. Den kvadratiske form på pasteller giver desuden mulighed for at udføre fint og detaljeret arbejde, eller farvelægge med blot én side.

Derwents oliepasteller gør sig særligt godt på lidt tekstureret papir, da det binder farverne mere. Her kan du med fordel benytte pastelpapir, der er designet til tegning og maling med pasteller. Den bløde konsistens gør det muligt at benytte enhver teknik på papiret, og det bliver samtidig nemt at blande de forskellige farver. Vi anbefaler desuden, at du fikserer dit billede, når du færdig. På den måde undgår du at gnide i farverne, og samtidig giver det en bedre holdbarhed.

Find alt til det kreative projekt hos Malericentralen

Hos Malericentralen finder du altid et væld af kunstnerartikler, som enhver kreativ sjæl vil elske. Foruden pasteller fra Derwent forhandler vi også pasteller fra Van Gogh og Rembrandt. Her får du samme høje kvalitet, som gør det nemt at anvende enhver teknik. Blandt andet kan du bruge den flotte lag-på-lag-teknik eller skrabeteknik, som giver et unikt resultat, hvor alle farverne harmonerer med hinanden.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi dig at tage et kig på vores tegneblokke. Her finder du papir til både våd- og tørmaling, som er specielt designet til de individuelle maleteknikker.

Malericentralen står klar til at hjælpe dig

Hos Malericentralen er god service alfa og omega for os. Vi gør os nemlig umage for at give dig en god oplevelse, hver gang du køber kreative artikler hos os. Derfor er vi naturligvis behjælpelige, hvis du sidder tilbage med spørgsmål.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for kyndig rådgivning. Vi har altid et godt råd i ærmet. Du kan kontakte os på mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.