Edding spray

Edding spray

Edding permanent sprayfarve til både inden- og udendørs brug. Kan anvendes på træ, lærred, glas, styropor, papir/pap, kurve -og naturmaterialer, metal, terrakotta, sten og kunststof. Dækker straks - tørrer ekstremt hurtigt - vedvarende holdbar ude og inde - til næsten alle overflader. 100 % fri for sundhedsskadelige tungmetaller. 

pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Edding permament sprayfarve

Spraymalingen fra Edding er sprayfarve, som kan bruges både indendørs og udendørs. På vores hjemmeside finder du mange forskellige salgs fra Edding, og en spraymaling koster kun 79 kroner. Vi har også spraymaling fra mærket Amsterdam, som koster 85 kroner. Begge spraymalinger er gode kvalitetsprodukter.

At male med spraymaling

Når det drejer sig om at male med spraymaling, kan det have en del fordele. Det er især smart, hvis det er en stor overflade, der skal dækkes, da dette går meget hurtigt med spraymaling. Når du maler med spraymaling, er der dog en del ting, man skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at du ikke sprayer for tæt på det, som du skal male, da malingen derved kan begynde at løbe, hvilket giver et ærgerligt resultat. Ellers er der mange andre fordele ved at male med spraymaling, såsom hvor hurtigt det tørrer, og at det er let at få til at se pænt ud.

Fordele ved Edding spraymaling

Når du køber spraymaling fra mærket Edding, kan du få en bred vifte af forskellige farver, som kan være med i dit næste kreative projekt. Dette gælder både farver som pink og de helt almindelige farver, såsom sort. Denne maling tørrer også meget hurtigt, hvilket er smart, hvis du gerne vil arbejde videre med dit kreative projekt hurtigt. Spraymalingen lægger sig glat og jævnt, så du ikke skal bekymre dig om, om det færdige resultat bliver pænt. Det kan som nævnt også bruges udendørs, hvilket betyder, at denne maling har en meget stærk holdbarhed. Sidst men ikke mindst er det meget let at bruge.

Slip din indre kunstner løs

Hos Malericentralen er det muligt at købe nærmest alt til dit næste kreative projekt. Udover spraymaling har vi nemlig også et stort udvalg af akryl- og oliemaling, som du kan slå dig løs med. Med oliemaling er det muligt at skabe et helt specielt udtryk på dit maleri. Når du skal i gang med at være kreativ, er det også vigtigt at have styr på dit maletilbehør, som vi heldigvis også sælger en masse af.

Handl sikkert hos os

Når du handler online hos os, kan du have ro i maven. Vi har 4,8 i score på Trustpilot af tilfredse kunder. Vi tilbyder dig to års reklamationsret, hvis der imod al forventning skulle være noget galt med de varer, som du modtager fra os. Har du købt noget, som du blot fortryder og gerne vil sende retur, har du fjorten dage til at gøre dette. Hvis du har spørgsmål til et køb eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på mail [email protected] eller telefon +45 97 16 13 59.