Amsterdam Spray maling

Amsterdam Spray maling

Amsterdam Sprøjtemaling kan bruges til maleri og DIY. Fantastiske farver - i samme farveskala som Amsterdam Expert akrylmaling. Brug det på ethvert sted, du kan lide. Der er så mange fantastiske ting, du kan gøre med spray maling! Formlen er vandbaseret, hvilket gør den ideel til indendørs brug.

pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Amsterdam spraymaling

Når det kommer til spraymaling, er der forskellige mærker. Hos Malericentralen sælger vi blandt andet Edding spraymaling, men vi har også produkter fra mærket Amsterdam, som er kendt for sin høje kvalitet. Det kommer fra en hollandsk virksomhed, som har lavet kunstnerartikler siden 1899, deraf den høje kvalitet på produkterne.

De mange fordele

Når man benytter Amsterdam spraymaling, er der mange fordele, blandt andet det store udvalg af forskellige farver, som man kan vælge i mellem. Samtidig er denne maling velegnet til både amatørkunstnere og professionelle. Amsterdam spraymaling er også unikt, fordi det er baseret på akrylat, som betyder, at malingen er vandbaseret. Dette har sine fordele, da det er lettere at arbejde med. Denne maling har også en høj pigmentkoncentration, hvilket gør farverne mere levende. Der er altså et hav af fordele ved at købe denne form for spraymaling hos os.

Spraymaling er let

Udover de mange fordele er den største nok, hvor let det er at arbejde med spraymaling generelt. Mange tænker nok på graffiti, når de hører ordet spraymaling, men faktisk er det meget brugt af kunstnere overalt i verden. Det fungerer især rigtig godt, hvis man skal male store ting, da det er let og hurtigt at påføre, samtidig med, at det ofte også tørrer hurtigt.

Vær opmærksom på følgende

Selvom det er let at male med spraymaling fra Amsterdam, skal man alligevel være opmærksom på nogle ting, inden man går i gang. For eksempel er det vigtigt at holde en vis afstand til det, som du maler på, da resultatet ellers kan blive lettere grynet at se på. Det er også vigtigt ikke at male ovenpå et lag, før det er tørt, da dette også kan give en dårligere finish.

Populær blandt kunstnere

Amsterdam spraymaling er populær blandt mange, og det forstår man godt. Det er nemlig muligt at male både på metal, papir, lærred eller træ med denne maling. Dette gør den alsidig til alverdens kreative værker eller hobbyprojekter. Samtidig er denne spraymaling ikke særligt dyr - hos os koster en spraydåse 85 kroner.

Over 50 års erfaring

Hos Malericentralen har vi over 50 års erfaring med at sælge maling. Vores udvalg er derfor bestående af kvalitetsprodukter. Både når det kommer til spraymaling, men også vores akrylmaling og oliemaling er i høj kvalitet. Hvis du er ny til at male og mangler tilbehør, sælger vi også en masse maletilbehør, så du kan komme godt i gang med at være kreativ.